Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miert kezd el az ember hizni,a...

Miert kezd el az ember hizni,ahogy idősödik?

Figyelt kérdés
25 eves koromig barmit megehettem barmilyen mennyisegben , mindig 58kg voltam.Aztan egyik pillanatrol a masikra,elkezdtek felmenni a kilok, pedig nem ettem tobbet.Most sajnos 74 kg vagyok,36 eves es az egesz eletem fogyokurazassal telik meg a futassal, de igy se akar lemenni szinte semmi.Pajzsmirigy vizsgalaton voltam, minden rendben van.
2020. dec. 9. 12:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Öregedve (bár még eléggé fiatal vagy) csökken a szervezet táplálék igénye, ha renben van amúgy a táplálkozásod, nem kell változtatni az arányokon, csak csökkenteni az adagot, vagy többet mozogni. Még cska 36 vagy, 50 évesen gondolhatod, hogy ennél jóval kevesebbre lesz szüksége a szervezetednek.
2020. dec. 9. 18:08
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Én világ életembe vékony voltam, de nem a genetikai mmiatt, hanem mert fele annyit eszem, mint egy átlag nő és rengeteg mozgok, sétálok stb. Amint lett saját kocsim és irodai munkám, egyből híztam, mert már fele annyi mozgás volr
2020. dec. 9. 20:00
 13/17 anonim ***** válasza:
13%

Jaj, hagyjuk már, hogy anyukám apai ágon örökölte b..romságot.

A genetika csak kis százalék.

Nem véletlen az sem, hogy hazánk Európa legelhízottabb országa, és ebből csak kis százalék az, aki betegség miatt hízott meg.

Este mikor, mit és mennyit eszel?

Mennyi az a jó pár km, amit egyszeri futásra megteszel?

Ezen kívül mi mozgást végzel még?

Napi szinten mennyit gyalogolsz?

Írd le légyszíves részletesen az étkezésedet.

2020. dec. 9. 20:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A futást ne add fel, mert én is elkezdtem futni májusban, 1 hónapig nem ment le egy deka se, viszont éreztem, hogy kezd átalakulni a testem, kezdek macsósodni.

Utána beindúlt a fogyás, és mára már -15 kilónál tartok.

Szeptemberben megint volt egy megtorpanás, amikor csak tartottam a súlyt, nem ment 1 deka sem. Utána megint megindúlt.

Sajnos a fogyás nem könnyű dolog. De talán még nehezebb megtartani az eredményt.

Este sok sok gyümölcsöt kell enni.

Én csinálom a savanyú káposzta kúrát is, de az csak annak jó, akinek bírja a gyomra. Nem lesz sava, hasmenése, egyebek.

2020. dec. 9. 22:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
"Semmilyen cukrot nem fogyasztok,szenhidratot se nagyon." na ennek a mondatnak az első fele helyes cselekedet, a másik meg nagyon nem, ha a természetes szénhidrátokra gondolsz. Az kellene hogy kitegye az étkezések legnagyobb arányát. Mit eszel akkor? Húst hússal meg tejtermékeket? Mert ezekben csak fehérje meg zsír van. Így nem kell csodálkozni, hogy felszaladtak a kilók
2020. dec. 9. 23:22
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

15:

Nem ez a legnagyobb baj, hanem za, hogybiztosan nem igaz a kérdező allítása, vagyis nincs tisztában a cukor és a szénhidrát fogalmával. Biztosan fogyaszt valamennyi cukrot.

2020. dec. 10. 08:22
 17/17 anonim ***** válasza:
46%

Itt senki sem eszik ch-t, naponta edz, es a genetika miatt-vagy pajzsmirigy-szed fel 20 kilot egyik naprol a masikra.

Tenyleg lassul az anyagcsere, de attol nem hizol tizenkilokat, csak 2-3at.

2020. dec. 11. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!