Miert kezd el az ember hizni,ahogy idősödik?
Jaj, hagyjuk már, hogy anyukám apai ágon örökölte b..romságot.
A genetika csak kis százalék.
Nem véletlen az sem, hogy hazánk Európa legelhízottabb országa, és ebből csak kis százalék az, aki betegség miatt hízott meg.
Este mikor, mit és mennyit eszel?
Mennyi az a jó pár km, amit egyszeri futásra megteszel?
Ezen kívül mi mozgást végzel még?
Napi szinten mennyit gyalogolsz?
Írd le légyszíves részletesen az étkezésedet.
A futást ne add fel, mert én is elkezdtem futni májusban, 1 hónapig nem ment le egy deka se, viszont éreztem, hogy kezd átalakulni a testem, kezdek macsósodni.
Utána beindúlt a fogyás, és mára már -15 kilónál tartok.
Szeptemberben megint volt egy megtorpanás, amikor csak tartottam a súlyt, nem ment 1 deka sem. Utána megint megindúlt.
Sajnos a fogyás nem könnyű dolog. De talán még nehezebb megtartani az eredményt.
Este sok sok gyümölcsöt kell enni.
Én csinálom a savanyú káposzta kúrát is, de az csak annak jó, akinek bírja a gyomra. Nem lesz sava, hasmenése, egyebek.
15:
Nem ez a legnagyobb baj, hanem za, hogybiztosan nem igaz a kérdező allítása, vagyis nincs tisztában a cukor és a szénhidrát fogalmával. Biztosan fogyaszt valamennyi cukrot.
Itt senki sem eszik ch-t, naponta edz, es a genetika miatt-vagy pajzsmirigy-szed fel 20 kilot egyik naprol a masikra.
Tenyleg lassul az anyagcsere, de attol nem hizol tizenkilokat, csak 2-3at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!