Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt szűkül...

Mennyi idő alatt szűkül összébb az ember gyomra ?

Figyelt kérdés
Nem szepitem sokat ettem és nagyobb adagokat most Dietazok de elvileg konnyebb lesz idővel ha a gyomrom összébb szűkül.
2020. dec. 4. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
12%

jól látod..én egy éve nem jutok előrébb, a gyomrom(hasam)mérete alig csökkent...olyan hülyén nézek ki...az már biztos, hogy nem szabadna (egyszerre)sokat enni, inkább keveset, pici adagokat, de az legyen tápláló..és a napi bevitt ne legyen több 1400kcalnál.

Nincs ötletem a nagy hasam méretének (látványos) csökkentésére...főleg, hogy a diabetológus ecsetelte, mi is van ott belül..

2020. dec. 4. 12:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pár hét alatt. Érdemes alacsony kalória tartalmú ételeket választani, amiből a gyomrot eltelítő mennyiség viszonylag sok, ezek a zöldségek.

#2-es A hasad a súlyfeleslegtől nagy, ha alma alkat vagy csak a normál súly, vagy az alatt tűnik el, nem befolyásolja az, hogy egyszerre mennyit eszel.

2020. dec. 4. 12:22
 3/7 A kérdező kommentje:

A sokszori evést javasolták nekem is de az nem megoldható a munkahelyemen így aztán massal probalkozom de az adagokat felére vettem le így ennek kell,hogy legyen majd eredmenye

85 kg vagyok

2020. dec. 4. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
Nekem pár nap.
2020. dec. 4. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
1-2 hét erős koplalás/diéta után azt vettem észre, hogy 1 db zsömlétől is pukkadásig jól vagyok lakva, pedig nagydarab férfi vagyok.
2020. dec. 4. 19:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Bar nekem is szerencsém lenne egy hete csinálom de még mindig nehéz.
2020. dec. 4. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 1-2 hónap után már éreztem, hogy összéb szűkült, de nem vagyunk egyformák, szerintem mindenkinek más. + Én az életmódváltás előtt sem ettem nagy adagokat, mert nem szeretem ha feszül a hasam, csak a kaja minősége és az összetétele volt nagyon szar.
2020. dec. 5. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!