Mennyi idő alatt szűkül összébb az ember gyomra ?
jól látod..én egy éve nem jutok előrébb, a gyomrom(hasam)mérete alig csökkent...olyan hülyén nézek ki...az már biztos, hogy nem szabadna (egyszerre)sokat enni, inkább keveset, pici adagokat, de az legyen tápláló..és a napi bevitt ne legyen több 1400kcalnál.
Nincs ötletem a nagy hasam méretének (látványos) csökkentésére...főleg, hogy a diabetológus ecsetelte, mi is van ott belül..
Pár hét alatt. Érdemes alacsony kalória tartalmú ételeket választani, amiből a gyomrot eltelítő mennyiség viszonylag sok, ezek a zöldségek.
#2-es A hasad a súlyfeleslegtől nagy, ha alma alkat vagy csak a normál súly, vagy az alatt tűnik el, nem befolyásolja az, hogy egyszerre mennyit eszel.
A sokszori evést javasolták nekem is de az nem megoldható a munkahelyemen így aztán massal probalkozom de az adagokat felére vettem le így ennek kell,hogy legyen majd eredmenye
85 kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!