Mások szerint koplalok, de szerintem nem, mi lenne, ha nem erőltetném a több étkezést?
Sziasztok!Sokan mondják,hogy koplalok,de ha többet eszek, annyit,mint egy normális ember, akkor annyira fáj a hasam és sírni támadna kedvem,mert nem tudom mit csináljak,hányjak vagy mit...Szeretnék simán keveset enni,mert akkor jobb a kedvem, könnyebb vagyok és minden simán megy!
Miért próbálják az emberek megítélni,hogy kinek hol van a tűréshatára az étkezés területén? Én úgy érzem, jobb, ha nem eszem tele magam...
Próbáltam tényleg sokszor, hogy többet egyek, de nagyon gáz az egész...nem sikerül huzamosabb ideig,mert ha 2 napig többet eszek, a 3. napra már nincs étvágyam!!!!!! max 1 kifli vagy 1 saláta
hát ezzel én is épp így vagyok és nem bírja megérteni a családom sem hogy azért eszem annyit mert bőven elég nekem és nem pedig koplalok de nem érdekel a véleményük, én sem mondom hogy ők meg kevesebbet egyenek. mindenkinek más mennyiséget igényel a szervezete. ami nem megy ne erőltesd.
egyébként a súlyod az ideális?
Minden egészséges embernek szüksége van napi háromszori étkezésre.Nem azért mert a szokás ezt írja elő,hanem mert éhes.A napi 1 kifli utalhat egészségügyi problémára,mely nem feltétlenül szervi eredetű.
A mozgás felgyorsítja az anyagcserét, és endorfint (boldogsághormont) termel,érdemes sportolni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!