Ilyen fogyókúrás alkalmazások edzésterveit már kipróbáltam, de nem váltak be (több hónap után sincs eredmény a hasamon). Diétázom, egészségesen élek, de sajnos ez nem elég, semmi változás nincs az alakomban.
Az olyan hogy reggelire, ebédre és vacsorára is főtt tojást eszel!
Heti 1szer tarts egy ilyen napot megéri én is kipróbáltam és bevált!
Figyelj arra hogy ne igyál semmi cukrosat!
Kerüld a nagyon sós/cukros ételeket!
Ne egyél zsíros/olajos kajákat!
Remélem tudtam segíteni:D
2020. nov. 28. 23:34
2/10 anonim válasza:
évek óta küzdök a hasam méretével...azt mondta a dietetikus, hogy ilyen alkat vagyok, ne erőltessem hogy kisebb legyen a kerülete. Aztán részletezte, hogy ott mi is van a hasamban. Ha valamit bűnöznék, elég ha ránézek, vagy eszembe jut mi van bennem, és már el is megy a kedvem(amúgy minden normálisan működik)
Szóval, ha az evolúció ilyen alakkal áldott meg, akkor viseld emelt fővel, mert nincs jobb megoldás.
Én ezt teszem.
2020. nov. 28. 23:56
3/10 anonim válasza:
Nekem ezek a gyakorlatok segítettek, beiktathatod az edzésedbe (nem mondom,hogy csak ez elég,de sok kezdőnek már magában ez is használt,ahogy beleolvastam a 47ezer hozzászólásba): [link]
2020. nov. 29. 07:36
4/10 anonim válasza:
A has elég macera, legyen az nő v férfi. Sajnos csak a tartós diétázás hoz eredményt. Ha már valaki vékonyabb, és annyi zsír van a hasán, hogy eltakarja a kockákat, azt is több hónap lepucolni. Szóval csak a türelem, ha tartósan diétázol, mozogsz, akkor lassan de biztosan menni fog.
2020. nov. 29. 09:58
5/10 anonim válasza:
Hasrol kizárólag diétával lehet fogyni! Tapasztalatból mondom. Én Ch csökkentett diétával fogytam 15 kilót úgy, hogy egy deka zsír nincs már a hasamon. Kerüld a fehér lisztet, fehér cukrot, mű kajákat. Egyél rengeteg zöld színű zöldséget, salátákat amikben sok a klorofil! Készítsd el magad az eteleidet. Figyelj oda hogy mit eszel és ami még nagyon fontos : napi 2,5 liter vizet igyál! Szigoruan vizet!!! Beindul a fogyás, meglatod. 3 hónap és eltűnik a hasadrol a zsír!
2020. nov. 29. 11:04
6/10 anonim válasza:
Irányított fogyás nem létezik, a tested dönti el, honnan és milyen sorrendben veszít a tartalékaiból. Ha alma alkat vagy, akkor nagyon megszívtad.
Szóval egészséges étkezés, mozgás (kardió és izomépítő együtt), meg kitartás.
2020. nov. 29. 12:12
7/10 anonim válasza:
Miert is lettem leszavazva?? Akkor csináld ahogy eddig 0 eredménnyel! Minek kerdezel bármit is??
2020. nov. 30. 06:53
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek, én nem szavaztam le senkit. :)
2020. nov. 30. 17:18
9/10 anonim válasza:
Tudom mar kicsit keson irom..de!..tapasztalatbol (-25kg fogytam) mondva nekem a PLANK-AB WORKOUTE(k)segitett sokat. Vannak fent videók youtube-n. Diatat pedig CSAK ugy ajanlom,hogy egyel mindent naponta 5x(max6) etkezz kevesebb adagokban
Remelem tudtam segíteni,es bocsi a helyesirasert,nincs kedvem ,,ékezetesen” irni😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!