Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni?

Molnár..Feliii kérdése:

Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
160 cm vagyok 70 kilogramm sportolok heti egyszer van acro dance edzésem 1,5 órás,a heti 4 tesi tudnátok segíteni valahogy?
2020. nov. 25. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Az étrended érdekelne innen szerintem mindenkit először is. Mit eszel egy nap, mit tudnál enne helyette, milyen opcióid vannak, stb. Mivel tesi óráról beszélsz, ezért gondolom még középiskolás vagy. Mennyit eszel, milyen időközönként és mit? Utána többet tudunk segíteni.

Heti másfél óra edzés kevésnek tartom. Napi egy óra aktivitás rendkívül ajánlatos, nem csak fogyás miatt, hanem egészség megőrzés szempontjából is.

2020. nov. 25. 16:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát napi 5-ször eszek keveset meg hát szoktam erősítenu minden 2.nap de tervezem hogy mindennap csak hát sok a tanulni való
2020. nov. 25. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyél kevesebbet, mint amennyire a szervezetednek súlytartáshoz szüksége van
2020. nov. 25. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
De mit jelent az, hogy keveset? És mit tartalmaz? (Pl. lehet te eszel fél szelet kenyeret lekvárral, de többet érne hús zöldséggel. Ez persze csak példa most.)
2020. nov. 25. 19:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Lekvárt nagyon ritkan eszek inkabb zöldségeket meg húsokat eszem tudom hogy példa volt
2020. nov. 26. 22:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha fogyni akarsz, akkor el kell kezdened jobban számon tartani azt, hogy mit eszel, mennyit és mikor. Kezdetnek vezesd azt, hogy mit ettél egy nap. Próbáld meg súlyra és mennyiségre pontosan összeszedni. Ezek alapján tudsz kalóriát saccolni, majd beírod egy kalória kalkulátorba és megkapod azt, hogy mennyi kalória kell egy nap ahhoz, hogy fogyj. Mivel csak tippelni tudok hány éves vagy, ezért így első blikkre úgy 1800 kalóriát mondanék, amit egy nap enned kell ahhoz, hogy fogyj.
2020. nov. 27. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!