Normális ennyit fogyni?
Értem:)
Biztosan ugyanannyit/ugyanolyanokat eszel? Az egyik nap fel kellene írnod
Az edzéshiány miatt veszíthetsz izmot,elpuhulhatsz de nem hiszem hogy ugyanannyi kaja mellett fogynod kéne
Hát akkor pont,hogy inkább zsírosodnod kellene, de ennyit nem fogyni
Mindegy szerintem pár hétig figyelj a kajára,hogy elég kalóriát,szénhidrátot,fehérjét vigyél be,aztán ha tovább fogysz így is,csak el kéne menni az orvoshoz
Az energiaital cukros üdítő, szóval abba a kategóriába rakd. Edzésre nézve annyi a káros hatása, hogy dehidratál, szóval edzés előtt, közben nem érdemes inni.
Az izom biztos, hogy pusztul, sajnos a tested egy árva izomsejtet sem fog megtartani, amit nem használsz. Az izomvesztéssel sokkal nagyobb súlyt dobsz le, mint amennyi zsír feljön.
Lehet köze a folyadéknak is a súlyodhoz. Lehet a 73 kilós mérésnél jó vizes voltál, most pedig nincs benned annyi... Nagyon sok összetevős ez a dolog.
Utolsó nem mindenki egyforma, vannak akik 50kiló alatti súllyal átlagosak(pl én) de van akin máshogy oszlik el, és így egészséges,formás
Írta is a kérdező, hogy így érzi jól magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!