Hány kg lenne az ideális?
160 cm, 60 kg
20/L
De most kinek ideális?
Neked? Fogalmam sincs. Nekem ez az arány tökéletes, de én ezt mondanám +/- 10 kilónál is, mivel nem kezelem a dolgot prioritásként. Egy modelügynökség (feltéve hogy nem plus size modeleket alkalmaznak), nyilván azt mondanák hogy ne egyél egy évig, és ha mégis utána hánytasd magad.
Ha darázsderekad lenne, akkor kövérnek tűnsz. Úgy az 50-52 az ideális. Ha nem vagy zabálós, akkor a szervezetednek a mostani az ideális súly. A feleségem húsz éves korában 48 kiló volt és darázsderekú.(160 centivel)Eszméletlen jó alakú volt.
Persze így látatlanban felelőtlenség bármit is javasolni. Fontos a mellméreted, a derekad. Ha egybe-derekad van, akkor nehezebb a megoldás.
Ha sportos, izmos vagy, akkor a mostani is jó.
Ha nem, akkor inkább 50 körül.
De igazából mindig alkattól függ. Nem mindenki ugyanúgy néz ki, ugyanannyi kilóval. Szóval a kilónak nincs is sok értelme.
Zsír izom aránytól függ. Ha izmos vagy és melles-sęgges, akkor okés.
Ha zsíros vagy, hasas, plöttyedt fenekes akkor sok.
Én 164 cm vagyok és 58-60 kg, de edzek heti 4x-5x és homokóra alkatom van, így mindenki 50 kg körülinek néz.
Úgyhogy ezt így nem lehet megítélni.
Dobj egy fej nélküli egész alakos képet és akkor egyszerűbb lesz.
Ténykeg olyan 50 körül.
És aki ezeket lepontozza biztos kövér,vagy egy fétises srác akinek csak a ducik jönnek be
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!