Nagyon sokat zabálok mostanában, mit tegyek hogy leálljak?
Reggelire megettem 2 0%os jogobella joghurtot mandarinnal ami 200 kcal lehetett, ebédre pedig krumplifőzeléket egy fasírtgolyócskával, ez gőzöm sincs hány kalória lehetett, 500 körül szerintem... Megettem egy banánt 110, most pedig 85 g teljes kiőrlésű zsemlét 5 db mini mozarella light sajttal... Ez vagy 350...
Most hagytam abba a fogyókúrát és nem akarok meghízni...
Ez zabálás? Ennyitől éhen halnék még diéta alatt is.
Mit ettél eddig? Naponta egy almát hogy ez számodra zabálás?
Aki ennyit eszik, de előtte három napig semmit, mondhatja: "de bezabáltam!!
A napi kajád, amit leírtál, az élethez kevés, az éhhalálhoz sok.
Mivel fogyókúrás étrenden voltál, valószínűleg kiéheztetted a szervezetedet. Nem lehetetlen hogy rossz fogyókúrás étrendet választották, ami nem megfelelő a testének. Ha előtte felmérik hogy mi az amire szükséged van ahhoz hogy megfelelően le add a kilókat, ez nem fordul elő.
A másik variáció hogy csak ennyit igényelt ételt. Van ilyen. Nem működik a szervezet egyformán.
Egyrészt eddig koplaltál, most is koplalsz, csak nem olyan drasztikusan.
Másrészt a fogyókúra hülyeség, hiszen azt abbahagyod, s természetesen visszahízol; életmódot kell váltani, az az egyetlen tartós út és mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!