Miért van az, hogyha abbahagytam a 1200 kalóriás étrendet és 1500 kalóriát eszem egy nap híztam egy kg-t?
Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 07:53
1/3 anonim válasza:
Egy nap alatt nem lehet HÍZNI egy kilót, ahhoz ugyanis 9000 kalóriatöbblet kellene, de egy nap alatt nem képes ennyit raktározni a szervezet.
Sokkal inkább egyszerüen vizet vett fel a szervezeted, és azért mutat többet a mérleg.
2/3 anonim válasza:
Jó volt a mérés? Nekem a legnagyobb testsúly-ingadozásom egy napon belül amit valaha mértem az 2,5 kg volt.
3/3 anonim válasza:
Az egyest még kiegészíteném annyival, hogy az 1200 a szervezetednek már éhezés. 1400-1500 amit kb mindenkinek illene bevinnie. Ne lepődj meg, hogy azonnal elkezdtél vizesedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!