Ha napi 1300 kaloriàt eszek akkor mennyit fogyok 1hét alatt?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 18:11
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
nem jó pedig belinkeltem mindegy
6/10 anonim válasza:
Mit nem értesz rajta? Be kell állítani, hogy fiú vagy vagy lány, hány kg, hány cm, és milyen az aktivitásod. Erre ő kiírja, hogy hány kalóriát kell bevinned a súlytartáshoz, súlycsökkentéshez, illetve súlynöveléshez. Arra figyelj, hogy alapból heti fél font súlycsökkenésre kalkulál, ami kb negyed kiló. Tehát érdemes átállítanod kg-ra, mondjuk heti 0.5- re vagy 1-re.
7/10 anonim válasza:
Aha..200 gramm szénhidrát a fogyáshoz? Hát érdekes...
8/10 anonim válasza:
Nekem is 198- ra jön ki, de magas aktivitás mellett. Szerintem ebben nincs semmi furcsa, a mozgáshoz kell a szénhidrát. Ha lentebb veszed az aktivitást, már rögtön nem olyan magas az a szám.
9/10 anonim válasza:
Ha 2000 kalóriára van szükséged, és 1300-at eszel meg, az napi 700 kalória megspórolása.
1 kg fogyáshoz 7500 kalóriát kell elégetni vagy meg nem enni. Igy mozgás nélkül durván 11 nap alatt megy le egy kiló, vagyis 7 nap alatt 63 deka.
Ez persze függ az egyéni adottságoktól is.
Ha mozogsz, akkor pedig lehet több.
De... 1300 kalóriával nem érdemes diétázni, mert utána 1700-zal már hízol, holott eddig 2000-rel súlyt tartottál.
---
A kalóriaszükségletet pontosan számold ki a többiek által küldött linken, és csak tippeltem, hogy 2000 kalóriára van szükséged naponta.
10/10 anonim válasza:
Hát nem tudom mi számít magas aktivitásnak, a fitnessben súlyzós és aerob edzések mellett kevesebb szénhidráttal ajánlják a diétát. A 200 gramm rengeteg egy nőnek sztem, én 150-200 grammal növeltem tömeget. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!