Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg-ot kellene fogynom?

Hány kg-ot kellene fogynom?

Figyelt kérdés

173cm és 65 kg vagyok.

Nő / 20 éves

Nem vagyok kifejezetten izmos,mert ugye az izom több tömeget nyom,mint a zsír,de nálam ez sajnos nem játszik a testtömegemben

2020. nov. 15. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
2020. nov. 15. 14:17
 2/3 anonim válasza:
85%

55 és 75 kg között teljesen normális , tehát ez alapján nem kell fogynod. (BMI - testtömeg index)

De fontos, hogy jól érezd magad a testedben. Ha nagyon szeretnél fogyni, vigyázz arra, hogy 55 alá semmiképp ne ess, az már túl kevés lenne, ami legalább olyan egészségtelen, mint az elhízás...

2020. nov. 15. 15:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyan ilyen merettekkel rendelkezdtem, szinten 20 eves voltam mikor elkeztem valtoztatni, nem ereztem jol magam a boromben mert ugy ereztem a hasam nagy, mashol nagyjabol elegedett voltam magammal.

58 kilora fogytam le, itt mar sokkal jobban tetszett a kulsom, most kicsit szeretnek tonusosabb, izmosabb lenni, most 59 kilonal tartok, 60-61 korul szeretnek lenni majd.

Szerintem 58-60 korul neked is tokeletes alakod lenne, az elottem szolo jol irja, semmikepp ne menj 55 ala. Testalkattol fugg persze, de en 173 centivel 58 kilosan mar nagyon vekony voltam, es nem voltam izmos.

Sok sikert! 21/L

2020. nov. 15. 15:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!