Kezdő hobbifutóknak mi ajánlott? További lent.
Sziasztok!
Mostanában elkezdtem futni 2,1 km-t lefutni/lekocogni egyhuzamban megállás nélkül.
Mennyire ajánlott kezdőfutónak főleg zsírégetés szempontjából?
Előre is köszi a válaszokat.
19/f
Kezdésnek pont tökeletes aztan ahogy bírod már könnyen ezt a 2 km-t, szépen növelheted, mert azért ennél leteznek jóval nagyobb tavok is :). Esetleg jereshetsz a neten edzéstervet kedzőknek mert jobban lehet fejlődni ha van benne rendszer.
De én mindig azt vallottam, hogy érdemes olyan sportot csinálni, amit tényleg szeret az ember, nem csak a fogyásért űzi es nem nyűg az eletében. Tehát kezdésnek tökeletes ha élvezed és el tudod kelzelni hogy még 20 ev múlva is futni fogsz mert ezt hívjak eletmódnak. Ami csak akkor lesz tartós, ha nincs benne kifejezetten szenvedésként definiált rész.
Sok sikert a sporthoz és a fogyáshoz!
Köszi a választ:)
Amúgy nagyrészt élvezetből csinálom és annyira nem nagy a belem csak szeretnék kicsit fogyni. Ment a zöld like jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!