Kérlek valaki segítsen! Most mi lesz?!
Figyelt kérdés
Koplalás után mit tegyek? 100 al növeltem eddig de napról napra zsírosabb vagyok... Nem akarok ennél kevesebbet enni mert akkor vissza esnék. Nem akarom vissza hízni, amit le adtam de most nem tudom mi történik valaki légyszíves segítsen mit tegyek. Fokozatosan állok vissza, mégis hízok. Vagy ez minek a jele? Vissza fogom szedni? Vagy csak 1-2 kg lesz? Légyszíves aki tud segíteni az írjon privátban. Tényleg nagyon megköszönném.2020. nov. 5. 19:13
21/23 anonim válasza:
ja, és ne térj vissza a régi evésedhez, mert nyilván, ha volt miből fogyni, akkor sok hülyeséget is ettél. hülyeség az, amit állítanak, hogy "ha visszatérsz a régi életmódodhoz..."... nem kell visszatérni sehova, meg kell válogatni mit eszel és tartod. Ja és az időszakos böjt is segít tartani a kilóid.
22/23 anonim válasza:
600-at, aztán jövőhét szombattól 700-at?
Csak egy dologra tudok gondolni, az agy ahhoz képest milyen kicsi szerv, rettentően energiaigényes, a bevitt energia 25%-át is elviheti. Mivel te iszonyúan keveset ettél, az agyad nem jut elég tápanyaghoz, és nem vagy képes felfogni ami le van írva.
10x leírták, hogy 1000, de inkább 1200 kalória lehet a minimum. Az is le van írva, hogy minőségi mozgást kell végezni, még azt is leírták kb mit egyél.
Miért nem fogja fel ezeket az agyad? Retardált vagy?
23/23 anonim válasza:
Én a helyedben azt csinálnám, hogy heti +100-200 kcal-val felmennék 1400-ig, de ez alatt az idő alatt nem mérném magam. Hízni fogsz mindenképpen, ezt sehogy sem tudod elkerülni. Majd mikor már 1 hónapja 1400 kcal-t eszel naponta, akkor kéne megmérni magad és elkezdeni egy normális diétát. Azaz min. 1200 kcal/nap és minden nap mozgás. De az a legtutibb, ha pl. a kalóriabázissal kiszámoltatod az alapjárat kalóriaigényedet (ez a légzés, szívverés, kiszállás az ágyból, tanulás stb.) és ettől párszáz kcal-val eszel kevesebbet a célig, utána meg felemeled a kalóriakeretet addig, amíg se nem fogysz, se nem hízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!