Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kérlek valaki segítsen! Most...

Kérlek valaki segítsen! Most mi lesz?!

Figyelt kérdés
Koplalás után mit tegyek? 100 al növeltem eddig de napról napra zsírosabb vagyok... Nem akarok ennél kevesebbet enni mert akkor vissza esnék. Nem akarom vissza hízni, amit le adtam de most nem tudom mi történik valaki légyszíves segítsen mit tegyek. Fokozatosan állok vissza, mégis hízok. Vagy ez minek a jele? Vissza fogom szedni? Vagy csak 1-2 kg lesz? Légyszíves aki tud segíteni az írjon privátban. Tényleg nagyon megköszönném.
2020. nov. 5. 19:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Pofázhatunk itt a kérdezőnek, ő csak azon kattog, hogy hogy egyen 500 kcal-tól többet úgy, hogy nem hízik egy dekát se. SEHOGY! Hízni fogsz, mert ezt e l b a sz t a d.
2020. nov. 6. 09:01
 12/23 A kérdező kommentje:
Jó, értem hülye voltam. Tudom. De ha hamarabb utána olvasok akkor nem kezdem el. Akkor csak egyetlen egy választ szeretnék kérdezni ha folytatom a fokozatosságot és többet mozgok, szedem tovább a vitaminokat megúszhatom 2-3 kg al? És ha el érem a súlytartó kcalom ami tegyük fel most 1200 akkor megáll a zsírosodás?
2020. nov. 6. 18:17
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Kizárt dolog, hogy a súlytartó kereted 1200kcal lenne, mivel az írtad 20 percet tornázol, az kb.1700kcal. Legalább 300-al kellene hetente emelni. Nem zsírosodsz, hacsak nem kenyérből, csokiból áll az 550kcal étkezésed, hanem testkép zavarod van. Lehetőleg 1 hónapig ne állj mérlegre, és ne is méregesd magad, ha az 1700kcal-t tudod további 1 hónapig tartani, akkor 1200kcal-al folytathatod a fogyást normálisan.

Jó volna, ha a szüleiddel beszélnél, és keresnének neked pszichológust, mert egyedül ezt nem fogod tudni megoldani.

Mennyit fogytál a 4 hónap alatt?

2020. nov. 6. 19:10
 14/23 A kérdező kommentje:

Pedig tényleg zsírosodom, és ez napról napra rosszabb, pedig zöldségeket + gyümölcsöt, eszem tk kenyérrel, van hogy tojás..

Általában ezeket : tojás, paradicsom, paprika, uborka, alma, banán, tk kenyér, pufi rizs. És nem zabalok egyáltalán cukrokat de mégis..

2020. nov. 6. 19:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem csak szénhidráton kellene élned... Ezek közül egyedül a tojásban van valamennyi fehérje és zsír, de gondolom abból is max. kettőt eszel, így ebből a két makróból a minimálisnál is kevesebbet viszel be. Nagyon nem egészséges, nem csoda, ha zsírosodsz, mert így nem marad rajtad semmi izom a végére.
2020. nov. 6. 20:32
 16/23 A kérdező kommentje:
Akkor miket kellene ennem hogy még egyenlőre bele férjen a 600 kclba?
2020. nov. 6. 20:54
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk el kéne kezdened húst és sajtot enni, ha nem akarsz vérszegény lenni. Túró (nem zsírszegény), hal, tojás is jó.
2020. nov. 6. 23:12
 18/23 anonim ***** válasza:
600 kalóriát akarsz enni egész nap?
2020. nov. 6. 23:20
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem, ezt csak ideiglenesen jövő hét szombattol már 700-at, és egyre fentebb a súlytartásig.
2020. nov. 7. 07:30
 20/23 anonim ***** válasza:
szénhidrátot le kell csökkenteni és mehetsz félheti 100kcal-al felfele. igazából lényegtelen, csak válogasd meg miket eszel és ne egyél felesleges szénhidrátokat, akkor nem szeded vissza. helyette csináld azt, hogy elgondolkodol miket találhattak meg az emberek a természetben is, mielőtt modernizálás jött. tehát egyél különféle húsokat, halat, zöldséget és kész. nem jön vissza semmi. kerüld a cukros, ipari hulladékot.
2020. nov. 7. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!