Kérlek valaki segítsen! Most mi lesz?!
A koplalás valóban hülyeség. Hosszú távon persze lefogysz, de ez szó szerint olyan, mintha lassan éhen halnál. Hazavágnád az egész szervezeted csúnyán.
Az első fele a megoldásnak a kaja mennyisége. Fogyaszd a súlytartáshoz szükséges mennyiség 75%-át, de minimum mindig 4 számjegyű legyen a napi bevitt kalória.
A második fele a mozgás. Rálehet bírni a szervezetet, hogy kezdjen el dolgozni, ha dolgozik, akkor pedig muszáj zsírt és izmot égetni.
Ezekre figyelj tartósan, és ne egyél szemetet.
100-al hiába növeled, ráadásul ennyitől nem is lennél zsíros. Hány kg, vagy, milyen magas, mennyit ettél, és meddig koplaltál?
A hízás pedig természetes, azt tanítottad a szervezetednek a koplalással, hogy raktározzon, most megteszi, nem fogsz sokat hízni, de a súlytartáshoz szükséges kalória mennyiséget el kell érned.
Áh borzasztó, az 500 kalória az pont az éhenhalás folyamata lesz. Mivel nem mozogsz (az a 20 perc meg a többi nevetséges), a tested először spórolni fog, aztán amikor rájön, hogy éhezel, elkezdi elhasználni azt. Ezen a ponton fogsz elájulni, és kórházba kerülni, ha nem hamarabb.
Nem tudom eléggé hangsúlyozni a minimum 1000 kalóriát, ettől lentebb ne! 1200-1500 kalória elfér a te esetedbe.
A mozgás, napi 20 perc torna nulla, főleg ha olyan amilyen. Rendesen kell mozogni, fel kell pumpálni a pulzusod. Csinálj meg egymás után 100 guggolást, akkor megtudod mire gondolok, mit jelent elfáradni.
Szóval egyél normálisan (1200-1500), és ne alibi mozgást csinálj, hanem amitől átizzadod a pólód, ami a pulzusod tudja pörgetni. Ennyi a megoldás.
Minek? Ha én írok privátba, attól te lefogsz izzadni? Ha ő ír, attól neked lesz időd normálisan mozogni?
A fogyáshoz az a 2 dolog kell, amit leírtam. A receptet tudod. Ha kihagyod az egyiket, vagy rossz arányba tolod, ne csodálkozz, hogy pocsék eredményt fogsz elérni, mert pocsék eredménye lesz, nem tartós, hosszú távon pedig meg fogsz hízni.
Akkor innen mehetsz, és feltehetsz egy másik kérdést, hogyan oszd be az időd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!