Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Embereknek nincs olyan, hogy...

Embereknek nincs olyan, hogy embertáp?

Figyelt kérdés

Mint a kutyáknak. Teljes értékű, minden benne van.

Meg van adva súly szerint az adagolás, ha dagadt vagyok, csak 25%-kal kevesebbet ropogtatok el naponta.

Annyival 1xűbb lenne.

2020. nov. 4. 09:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Komplex "táp" nincs. De egy tömegnövelővel, protein+zab, és vitaminokkal kiváltható valameddig a pepecselés a kajakészítéssel.
2020. nov. 4. 14:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Folyékony, iható (turmixolt) tápszerben (akár gyógyszertári, akár házi készítésű) hosszabb távon ne gondolkozz. Bizonyos állapotokban, betegségek esetén hasznos dolog, de a rágás fontos, ha jó fogakat szeretnél, plusz az emésztés is jobb, ha rágsz.

Lehet, hogy egyszerűbb lenne, de az ember számára a változatos táplálkozás a legmegfelelőbb, amiben van szilárd étel is (főtt és nyers is). A kisbabáknak jó a tápszer, mert még nem tudnak úgy rágni és nyelni, mint a nagyok, az emésztőrendszerük is érzékenyebb.

A multivitaminok nem tudják tökéletesen helyettesíteni az ételekben lévő mikrotápanyagokat, az összetételük is elég változó.

2020. nov. 4. 18:53
 13/13 A kérdező kommentje:

Eredetileg kutyatáp szerű tápra gondoltam :D

Jó, értem.

2020. nov. 5. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!