Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitől álhatott le a fogyás?

Mitől álhatott le a fogyás?

Figyelt kérdés

4 hónapja váltottam életmódot. Heti 3-4 alkalommal 20 percet tornázom. Ezalatt a 4 hónap alatt közben megszületett a kisbabám, 103 kg-al kezdtem a terhességet, most járok 91 kilónál. Viszont észre vettem, hogy megállt a fogyásom. Hiába próbálom tartani a diétát. Szerintetek mitől lehetséges?

Kiszámoltam, és 1800 kalória bevitel lenne szükséges, általában 1300-1500 kalóriát viszek be egy nap. Illetve, szerintetek 4 hónap alatt nem kevés ez a 12 kg? Szeretnék picit gyorsabban fogyni. Válaszokat előre is köszönöm 😊 Kérem hogy csak az írjon, aki normális kommentet tud írni..

2020. nov. 2. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem tök ügyes vagy, ez baba mellett nagyon szép eredmény :) csak így tovább! A megállás oka igazából bármi lehet, legyél türelmes és tartsd a kalóriát, ha szoptatsz, akkor fontos, hogy minden tápanyagot bevigyél.
2020. nov. 2. 13:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 😊🥰
2020. nov. 2. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Én is lefogytam majdnem 20 kilót. Nekem is volt hogy megállt pár hétre utánna megintfogytam megint megállt megint fogytam és ez váltogatta egymást
2020. nov. 2. 13:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok 😊 Azt megkérdezhetem, hogy hogyan sikerült leadnod azt a 20 kilót? Illetve mennyi idő alatt?
2020. nov. 2. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
22%

Nekem 10hónap volt 30kg szóval az a 12kg nagyon szép eredmény. Nekem azt mondták azért all meg a fogyás mert a kevés kalória mellett a szervezetem azt hiszi éhezek és olyankor raktároz, vagy éppen nem csökken a súlyom csak a zsírt alakítja eddig nem használt izommá a szervezet. A centi az igazi mumusa a fogyókúrázónak nem a mérleg.

Sok sikert!

2020. nov. 2. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
61%

Miért a terhesség előtti súlyhoz nézed? Eleve gondolom híztál is közben, illetve a baba, magzatvíz, lepény, esetleg vízesedés miatti súly is lejött azóta. Az össz fogyásod valószínűleg így is több, mint 12kg.

Ne menj 1500kcal, alá, mert nem fogod tudni csökkenteni, ha a cél súlyod közelébe kerülsz, a szoptatás is energiát igényel. A fogyás ilyen halad, megáll, beindul, türelem játék. A zsír/CH aránnyal érdemes játszani azonos kcal mellett, ha több hónapra megáll, vagy kalória hintáztatással, de ez nálad nem áll fenn.

2020. nov. 2. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy szeretnél gyorsabban fogyni, de ez nem kívánságműsor. Minden szervezet más, ahogy a fogyásra is mindenki máshogy reagál, van aki gyorsabban, van aki lassabban fogy. Ez függ az egyéni alapanyagcserétől, hormonális állapottól, kor, nem, aktuális súly, aktivitás stb stb, rengeteg minden befolyásolja.

A gyors fogyás nem ajánlott, egyrészt megviseli a szervezetet, másrészt a bőröd olyan szottyadt lesz mint egy 90 évesnek. Tanulj türelmet ha jót akarsz magadnak! Ez az egyik legnagyobb kihívás a fogyni vágyók számára. Tapasztalatból írom. Ha nincs elég türelmed, buktad az egészet.

Egy komolyabb fogyás hosszú hónapok, évek munkája, vannak, lehetnek fogyós és stagnálós hónapok is. A fogyás mértéke sem mindig lesz azonos. A súlytartás pedig a halálos ágyig tart. Erre gondolj, ha véglegesen meg akarsz szabadulni a feleslegtől. Tekints rá életmódként. Nem érdemes siettetni, mert a gyors fogyás iránti vágy, könnyen átcsaphat egészségtelen beteges koplalásba, aminek csúnya következményei lehetnek.

Ez persze csak jószándékú javaslat volt, úgy csinálod ahogy akarod. :)

2020. nov. 2. 17:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! 😊🥰
2020. nov. 2. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem 5 hónap alatt sikerült leadnom 24 kilót. Gratulálok az eredményedhez. Egy kis stagnálás normális, nekem is volt néhány hétig. További sok sikert kívánok :)

16/l

2020. nov. 4. 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:
3 mas vagyok köszönöm este és reggel keveset ettem délbe normálisan kb 1 év volt
2020. dec. 17. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!