Miért szűnhet meg a menstruáció? Tehát abba maradhat soványság nélkül is, és miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy pár hónapja fogyókúrázom, és egyszer csak abba maradt a menstruációm.
Már 2 hónapja nem jött, bár ez még lehet hogy a normál kategória.
Nem hiszem hogy sovány vagyok, nem érzékelem ezt semilyen szempontból.
Kiváncsi lennék hogy a kettőnek mennyire van köze egymáshoz, és miért.
Párdon, ha roppant műveletlennek hatok, de nem akarok esetleg hülyességgel informálva lenni.
2020. okt. 31. 13:46
1/11 anonim válasza:
Lehet összefüggés a fogyókúrával, ha nem rendesen csinálod, hanem úgy, hogy valami hianybetegseged lett. Menj orvoshoz.
2/11 anonim válasza:
hány kilós vagy? attól, mert te nem látod magad soványnak - testképzavar! -, még lehet, hogy az vagy.
3/11 anonim válasza:
A menstruációhoz kell zsír... Nem tudom neked mennyi van most
4/11 anonim válasza:
Abba maradhat, ha éhezteted magad. A szaporodás nem szükséges az életben maradáshoz
Milyen magas vagy, hány kg? Mit és mennyit eszel egy nap?
5/11 A kérdező kommentje:
171 cm vagyok és 53-55 kg.
2020. okt. 31. 17:25
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy te nem érzékeled, de sovány vagy. Mennyit fogytál?
7/11 anonim válasza:
Ez még az éppenhogy egészséges kategória. 52 alatt már kóros soványság. Szóval igen, ez okozhatja. Ha koplalással fogysz (ami esélyes, hiszen túlsúly nélkül csak koplalással lehet fogyni), az fokozza.
8/11 A kérdező kommentje:
6-os: olyan 60-61 kg-ról fogytam le.
Be kell valljam hogy már (bár roppant kevésszer), de kaptam megjegyzéseket.
De nem, egyáltalán nem érzékelem hogy sovány lennék.
Sőt.
Valóban velem lehet probléma?
2020. okt. 31. 17:52
9/11 A kérdező kommentje:
Bár az is igaz, hogy már elég rég mértem magam, (mivel nekem nincs mérlegem) ezért csak ismerősök által tudok hozzájutni ezen információhoz.
2020. okt. 31. 17:54
10/11 anonim válasza:
Igen, lehet testkép zavarod. Elkezdhetnél normálisan enni, akkor vissza tér a menstruáció. Ha az alakod nem tetszik kezdj el tornázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!