Megosztanál, vagy megosztottál valaha előtte- utána képet a fogyásodról a közösségi oldaladon?
3. Miért arc és név nélkül? Akik ismerősei az embernek, úgyis tudják hogy nézett ki korábban.
Én szoktam fbn látni saját oldalakon ilyen megosztásokat ismerősöknél, sokaknak motiváló. Bár tény hogy vannak rosszindulatú megjegyzések is.
Nem. Nem tartottam fontosnak, hogy "na akkor én ezt megosztom". Plusz számomra a Facebook személytelen. Ha reakciót akarok akkor vagy személyesen keresem fel azt, akitől jól esne vagy legalább privátba beszélgetek vele erről. De csak azért nem fogom kirakni, hogy "nézzétek milyen ügyes vagyok, dicsérjetek".
Rosszindulatú kommentek meg mindig voltak, lesznek, de úgy gondolom az is fontos, hogy megtanuljuk ezeket a helyén kezelni.
Pl ha valaki le dagadt disznózik akkor küldök neki egy malac 🐷 emojit és egy nevetős fejet 😂
Egy ismerősöm, amióta lefogyott rendesen ellátja a netet a mindenféle szefijeivel, idézetes képeivel, bikinis fotóival...
Mintha újraélné a tinikorát 40 évesen ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!