Tobb mint 7 ezer kcalt ettem ma, nagyon rosszul vagyok, butasag lenne ezt holnap kompenzalni ugy,hogy nagyon keveset eszek?
Átérzem, többször is volt velem ilyen trófea után. Haverokkal elmentünk trófeába és fogadtunk: a csoport fizeti annak a kajálását aki a legtöbbet tudja enni.
És én nyertem! 60 kilósan!
De inkább az akaraterőn és az éhségen múlt. Előtte 24 órán keresztül semmit sem ettem.A trófeába olyan mennyiségű kaját ettem amit ép eszű ember nem bír felfogni. Kalóriát nem tudtam számolni de képzelj el egy átlagos étteremben egy leves+2.fogas+desszert menüt. Na én ezen a soron végig mentem ötször. 5leves 5második fogás és 5 desszert úgy hogy a desszert az nem pl 1 süti volt hanem 3 fajta süti, esetleg arany galuska meg mellé fagyi. Csak ez ugye 1 desszert én meg ötöt ettem.
Ezek után iszonyú rosszul voltam alig bírtam kimenni a kocsiig. Otthon mondtam hogy szörnyen érzem magam be mentünk a kórházba.súlyomat megmérték nem hittem a szememnek xd
2 napig bent kellett maradnom puffadás és rossz közérzet miatt az orvos azt mondta hogy ilyet többet ne csinálj mert gyomorrepedés is lehetséges ilyen esetben. Tényleg nem éri meg de ha hánysz jobb lesz hidd el xd
Ujjad dugd le es hanytasd meg magad, ennyi.
Amugy meg mm inek zabaltal ennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!