Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek keveset eszem?

Szerintetek keveset eszem?

Figyelt kérdés

Mai étkezésem:

Reggeli : 2 tükörtojás + tea

Ebéd : Rizs (200g) + 2 kisebb csirkemell

Uzsonna :1 barack + 2 banán + 3 kicsi zabkeksz

Vacsora : Tonhal + 1 kifli

Vannak napok amikor többet eszem, de átlagban ennyi. Előfordult, hogy este az ágyban fekve vettem észre, hogy éhes vagyok, akkor leírtam egy lapra, hogy mit, mennyit ettem (kalória stb.) és figyeltem, hogy annál mindig többet egyek.

Az itthoni nyomás miatt nem merek többet enni, csak amivel elvagyok. Mindig megszólnak, hogy ez a seggedre megy és evésnél eszembe szokott jutni. Nyár eleje óta diétázom, vagyis kísérletezem a kajákkal (mi az ami laktató és egészséges). Mellette biciklizem, de súlyzózni is mindenképpen szeretnék. Még úgy 2-3 kilót szeretnék leadni zsírból és utána inkább az izomra koncentrálni, viszont úgy érzem, hogy ilyen étrenddel nem fogok tudni izmot felszedni.

Keveset eszem szerintetek? Úgy érzem, hogy nekem ez elég, nem fáj semmim, de nem vagyok benne biztos, hogy izomhoz elég lesz-e.

2020. aug. 31. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez nagyon kevés, nincs 1200kcal, ennyivel nem lehet izmot építeni. Egyébként meg ha nem készülsz testépítőnek, akkor nem is szükséges tömegelni, és szálkásítani. Ha megadod az adataid, nem, magasság, súly, akkor meg lehet mondani, hogy mennyire rossz úton jársz.
2020. aug. 31. 21:00
 2/4 A kérdező kommentje:

166 centi vagyok, 60 kg-ról fogytam 57-re.

17L

2020. aug. 31. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
2-3 kilót súlyzózás alatt bőven le tudsz adni, nem kell hozzá fogyókúráznod. 1700 kalória ami nálad a súlytartáshoz elég, vagy azt 2000-re emelve még lehet, hogy kevés is lenne intenzívebb mozgás mellett.
2020. aug. 31. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Fogyáshoz jó, de izmokat építeni biztos kevés.

Sok fehérje kell olyankor, de részletesen nem tudom. Egy személyi edző tudna segíteni

2020. szept. 1. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!