Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keveset eszem és sokat sportol...

Keveset eszem és sokat sportolok elájulhatok?

Figyelt kérdés
Kb napi 800kcalt eszem és lemozgok 500at.
2017. febr. 12. 15:13
 1/4 anonim válasza:

Azonnal hagyd abba!!!! Ez nagyon egészségtelen!!! Igen elájulhatsz, de az még a legkisebb probléma.

Ha ezt csinálod, a szervezeted éhező üzemmódba kapcsol. Fogyni alíg fogsz, és mikor utána újra elkezdessz rendesen táplálkozni, minden falattól meg fogsz hízni. Ilyet nem szabad csinálni!!! Nagyon veszélyes. Cukorbetegség is kialakulhat tőle, és még rengeteg más

2017. febr. 12. 15:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Szakítás miatt van,eddig nem is ettem,most kívántam egy kicsit az ételt ezért ettem valamennyit.
2017. febr. 12. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez rendkívül kevés. Egyél min.500zal többet.
2017. febr. 12. 16:01
 4/4 anonim ***** válasza:

1500-at mindenképpen betolnék, akárhogyan is.

Izmot vesztesz, lelassul az anyagcseréd és mindenféle bajod lehet. Sokkolod a szervezeted, ami pedig annyira ügyes és életben tart, amennyire lehet. Ne csináld ezt vele.

2017. febr. 12. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!