Tényleg hülyeség lenne lefogynom 86-90 kilóra?
22 éves fiú vagyok 200cm. 5 éve járok konditerembe és sikerült lefogynom 136 kilóról 102 kilóra. Jelenleg szeretnék tovább fogyni viszont tesóm és apám rám szólt, hogy szerintük már nem kellene. De szerintem még muszáj, mert viszonylag még nagy a mellem, ha leülök és hurkáim is vannak. Testvérem szerint viszont 100 kiló lenne az ideális. Szeretnék igazából kockahasat és azt, hogyha leülök akkor nem nézek ki úgy, mint egy szoptatós anya.
Az okos mérleg alapján (tudom, hogy egyáltalán nem pontos):
BMI 25
Izom 76kg
Zsír: 27%
Szerintem is inkább erősíts, építs izmot. Jobbb lesz a testfelépítésed, és mivel több izommal rendelkezel, több lesz az energiafelhasználásod is.
Ergo, ha több izmod lesz nagy eséllyel fog lemenni ebből a testzsír százalékból.
Ha 2 méter mellé 110 kiló vagy de tiszta izom, szerintem ezerszer jobb, mint 86 kilós "ropi létra".
Nyilván te érzed, hogy vékony, vagy izmos lennél-e inkább, de én a sportos, de masszívabb fizikumra voksolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!