Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt hogy oldjam meg?

Ezt hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Visszajött rám pár kiló, ezért eldöntöttem, hogy leadom, talán még többet is, mert akkor már nyugodtan jöhet rám megint, ki nem tesz rá? Így hát bevezettem az étrendemben pár változást, elkezdtem zöld teát inni és hasonlók, valamint eldöntöttem, hogy napi 5 km-t sétálok. Az utóbbival mindössze az a baj, hogy ha egybe letudom, akkor utána rám jön a farkaséhség, amit nehezen tudok csillapítani, így végül jóval több kalóriát viszek be a megengedettnél. Ha viszont nem mozgok, simán visszajönnek a plusz kilók. Érdekes módon a lépésszámláló szerint ez a táv olyankor is megvan, amikor vásárolni megyek, vagy átmegyek ismerősökhöz és hasonló hétköznapi dolgokat csinálok, akkor viszont nem leszek éhes, pedig nem fogyasztok akkor sem sokkal több ételt. Hogy lehetne ezt kiküszöbölni, mitől van ez?

2020. okt. 12. 07:29
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
A lépés számláló tök felesleges.Többre mész ha lakókörnyékeden kijelölsz egy adott hosszúságú távot amit minden nap lekocogsz.
2020. okt. 12. 08:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sétálás közben nincs más dolog, ami lekötné a figyelmed, ha meg ismerősökkel beszélgetsz, nem veszed annyira észre így mit csinálsz, remélem érted. Ha a sétán változtatni akarsz, tudom ajánlani a biciklizést, görkorizást, úszást stb.

Remélem tudtam segíteni, kitartást kívánok!

2020. okt. 12. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig evés (ebéd vagy vacsora) előtt szoktam edzeni. Így nem baj, ha megéhezek a mozgástól, úgyis ennék. Nem szoktam ekkor sem többet enni, mint a szokásos mennyiség, amivel jól tudok lakni.

Az, hogy mennyire vagy éhes, nem csak a mozgástól (aktivitástól) függ, hanem attól is, mit eszel. Ezért is érdemes odafigyelni nem csak a mennyiségre, hanem az étrend minőségére, tápanyag- és rosttartalmára is.

2020. okt. 12. 09:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ilyenkor annyira megéhezek, hogy ilyenkor hiába eszek meg egy normál adag, nem feltétlenül diétás ebédet, nem lakok jól vele, és simán meg tudnék enni még ugyanannyit, vagy ha nem, akkor a nap hátralevő részében végig éhes leszek, még a normál adag vacsira után is.
2020. okt. 12. 09:54
 5/6 anonim ***** válasza:

#2 vagyok.

Ha nagyon nem bírod, igyál egy pohár vizet. A víz sokat segít a fogyásban

2020. okt. 12. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

5km séta semmi, ez nem indokolja. Valószínűleg túl kevés kalóriát viszel be.

Kor, nem, magasság, súly? Mennyit eszel?

2020. okt. 12. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!