Szerintetek mien "sériaba" oldjam meg a tornát?
Figyelt kérdés
3x15 ? Ha fogyni szeretnék2018. aug. 19. 08:19
1/9 anonim válasza:
Hát, izé.... 45 perc torna közepes intenzitással kb, 200 kcal-t éget el. Vagy többet kellene tornázni, vagy más alternatívát választani, mondjuk ugyanennyi idő úszás több, mint kétszer annyi kalória mínuszban.
És mellé az étkezést se kellene elhanyagolni, de gondolom, ezt tudod.
3/9 anonim válasza:
#2-es!
Csak a napi írni nem tudó fogyatékos...
4/9 anonim válasza:
wtf?? b#$$zátok meg a "milyen" ly-vel írandó!!! Nem pontos j, sőt nem is kell kihagyni szerencsétlent, hanem egy l és egy y ami alkot egy ly-t!!!!!!! Ez a magyar nyelv egyik leggyakoribb szava, egy alap kérdőszó.. nem bírom elhinni, hogy van olyan ember ebben az országban aki ezt nem képes helyesen leírni! Oké hogy sok galiba van a ly-j szavakkal, de ez..az ilyen buta emberek hogyan képesek életben maradni? :(
5/9 anonim válasza:
A széria sorozatot jelent, nem időt, nagyon okos hozzászólók. A kérdés az, hogy teszem azt a felülést higy jobb, ha háromszor tizenötöt csinál belőle, vagy pl kétszer húszat....
Kérdező, nekem nekem a 4×10 jött be, te ezt ki kell tapasztalnod, neked mi a jo
6/9 anonim válasza:
"mien sériaba"... neked nem tornázni kell, hanem megtanulni írni!
7/9 anonim válasza:
Jaj ne bántsátok már az írásáért! Lehet határontúli magyar nem tanult magyarul írni.Vagy beteg de érdekes mindenki megtalálja a kérdés lényegét.
8/9 anonim válasza:
#1 vagyok, nekem is az jutott eszembe, hogy nem született magyar a kérdező, ezért nem is kezdtem neki így ismeretlenül nyelvtannácizni.
9/9 A kérdező kommentje:
Kösszi! :) és igen Ukránbol jottem :)
2018. aug. 19. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!