Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez most nagy hiba volt?

Ez most nagy hiba volt?

Figyelt kérdés
Sziasztok kedves olvasók! :) Az a helyzet, hogy két hete nagyon mélyponton voltam (magánéleti gondok) és letojtam a fogyókúrát. Ettem sajtburgert, pizzát, nutellát, kolbászt, szalonnát, enegiaitalt. Szóval mindent. 71,5 kiló voltam. Most meg 73 kiló vagyok kereken. Nagyon megijedtem. Elegem van. Mozogni se voltam de most nemet mondok erre. Néha számolgattam olyankor 2500-3000 kalória jött ki. Ha folytatom akkor ebben a hónapban még elérem a 71 kilót?
2020. okt. 9. 12:21
 1/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, a fogyókúrát természetesen.
2020. okt. 9. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ha folytatod mint azelőtt még többet is elérhetsz.
2020. okt. 9. 12:26
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Havi ajánlott fogyás számodra: 2 kg. Innen már te is ki tudod számolni.
2020. okt. 9. 12:26
 4/6 A kérdező kommentje:
2-esnek! Tudom igen, de arra gondoltam, hogy ennek egy része lehet salakanyag is meg víz nem?
2020. okt. 9. 12:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De lehet, attól is függ mennyire vagy hízékony. Van aki két, három nap alatt feltud 1 kilónál többet szedni ha folyton zabál van akinek meg 3 hét is kevés 1 kilónak. Remélem érthető :)
2020. okt. 9. 12:38
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Mit folytatsz, hogy ettél egyébként?
2020. okt. 9. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!