Jól csinálom a diétát vagy van benne hiba?
A többség ilyen étkezésRŐL szokott egészségesebbre váltani.
Bepuszilsz napi 4 zsömlét meg egy ebédet, értjük. A bolti magvas zsömle és a fehér közt viszonylag kevés a különbség. Mikor eszel bármi rostot? Mit takar az ebéd?
Rendes minőségű s mennyiségű fehérjét eszel valamikor (a rántotta OK, de hány tojásból s milyen gyakran)? Zöldséget? Mi az az "egészségesebb kaja"? Lehet, hogy kicsit sem az, aki zsemléket eszik felvágottal, az nem tuti, hogy képben van e téren, főleg, hogy mindenki mást hisz egészségesnek, még ha olvasottabb, akkor is.
Edzés előtt és után mit eszel, a kakaón kívül, amit jobb lenne hanyagolni, kivéve, ha nincs benne tej (OK, felőlem ihatsz tejet, de aki komolyan edz, nem szokott).
Rossz étel, rossz étel, rossz étel és ismeretlen étel, erre mégis mit mondjunk?
Illetve nem mondom, hogy ne egyél zsemlét, de a napodat arra alapozni akkor sem jó, ha engedékenyek vagyunk.
Én inkább eszem zsírt (nincs azzal semmi baj, sőt, az inzulinszintemnek és sok másomnak sokkal jobb, persze ez emberfüggő), minthogy lisztet egyek, persze ha tk zsemle, akkor lassabb a szénhidrát felszívódása, ami azért valami pozitívum. De akkor sem jó gabonára alapozni, legalábbis szerintem, viszont amíg beviszed, amit kell, addig megteszi.
Megnézhetnéd, napi szinten mennyi fehérjét eszel, mert valamiért sokan túl keveset esznek, csak szénhidráttal tömik tele magukat sok étkezésre...
Nem vagyok marketinges. :-D
De amúgy szerzőt ismerem.
Én akkor is nyugodt vagyok, ha nem olvasod el. Nekem "sájszegál". Nem nekem teszel szívességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!