Lehet bajom attól, ha napi rendszerességgel eszem őszibarackot (kb 3-4 darabot)?
a MI BAJOM LEHET AZ ÖSZIBARACKTÓL, NEM TARTOZIK AZ ÉRTELMES KÉRDÉSEK KÖZÉ.
Ne haragudj meg, ha rádszóltam, ennél többet kéne tudnod, már ilyen korodban, de nem is ez a fontos. ez egy olyan kérdés, amikor mindenre mástól várom a választ.... engem ez zavar... valószinű, hogy az életben is ilyen lehetsz...
de természetes, hogy szeretem a fiatalokat, nem akartalak felhuzni.
Csak nálunk ez nem téma.
És nem ilyesztettél meg a piros ponttal.
tegnapelőtt 12:00-nek
11.42-es vagyok.Én írtam,hogy bárcsak ehetnék akár egyet is..
Nem azért nem eszem mert drága,hanem mert itt kint(külföld) minden gyümölcs ehetetlenül éretlen..Az őszibarack például betonkemény,és hiába rakom ki az ablakba(hátha beérik) 2 hónap múlva is ugyanolyan kemény marad..Itt a gyümölcsök nagy része mesterséges...
Ezért inkább nem is eszem..De jó lenne a fáról levenni a dús levű,puha,érett,édes barackot...
Egy táplálkozás szakértő szerint, akit a minap hallgattam, a gyümölcsök gyümölcscukrot tartalmaznak és igy a keményitőt támadják, erősitik a szervezetben. ezért ő sem az almát ,se a barackot nem ajánlja nagy mértékben. Azt hiszem ,erre gondoltál, nem?
VIszont a limonádét, a citromos vizet ajánlja napi két három pohárral helyette.
érdekes felfogás, de lehet, van alapja.
( prebiotikumok )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!