Lehet bajom attól, ha napi rendszerességgel eszem őszibarackot (kb 3-4 darabot)?
Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 10:00
2/15 anonim válasza:
én nap 6-8at eszek és semmi bajom
3/15 anonim válasza:
Nem. Az ilyen cukros gyümölcsöket csak azoknak kell mellőzniük akik kockás hasat meg keresztszálkás izomzatot akarnak faragni. :D
4/15 anonim válasza:
én napi 10-12 barackot, 20-30 szilvát, és kitudja még hány marék szedret, szőlőt eszek.. mióta vannak gyümölcsök a kertben mindig eszek napi min. 1 kg-ot az éppen aktuálisból :D semmi bajom nincs
5/15 anonim válasza:
egészségesebb leszel és nem lesz gond a wc-n
6/15 anonim válasza:
ÓÓÓ bárcsak én is ehetnék ..Én napi eggyel is elégedett lennék..
7/15 anonim válasza:
11:41 hát igen. sokat gondolok arra h milyen rossz annak akinek esetleg vennie kéne a gyümölcsöt, és amilyen drága, háát. nálunk meg alig lehet elfogyasztani annyi van, csomó megy a cefrébe. merre laksz? ha közelben vagy viszek egy halommal :D
8/15 anonim válasza:
Nem, kislányom. Bajod abból lesz, ha gumi nélkül csináljátok P előbb tanulj meg beszélni, azután kérdezz.
9/15 anonim válasza:
Semmi,max egy kis hasmenés,ha nem bírja a gyomrod.:)
10/15 A kérdező kommentje:
Van néhány olyan gyümölcs, melynek túlzott fogyasztása okozhat ilyen-olyan problémát, ezért kérdeztem meg, hogy ti hogy vélekedtek erről.
ma 12:06-nak pedig:
Nem értem, hogy miért baj neked, hogy feltettem egy kérdést, amely legalább normálisan meg van fogalmazva, és nem csupa zagyvaság, mint a legtöbb kérdés nagyrésze. Úgyhogy legközelebb ha nem tudsz érdemben hozzászólni a témához, nyomj az X-re, mert az idióta maszlagodra senki nem kíváncsi.
Egyébként rajtad kívül mindenki zöldet kapott, köszi a válaszokat.
2010. aug. 8. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!