Szobabicikli vagy kerékpár? Segíts dönteni!
A kerékpárban ugye az a jó, hogy a friss levegőn tekerhetünk vele a gyönyörű természetben, ami igen kellemes és egészséges. Viszont a szobabiciklinek is van előnye, mégpedig az, hogy bármikor tekerhetünk, ha kedvünk támad! Hiába a kinti időjárás, például szakadó eső, perzselő hőség, vérfagyasztó hideg, embertelen hóesés, vagy fullasztó párásság. Plusz, ha éjjel nem tudnánk aludni, simán tekerhetünk bent fél órát.
Én fogyás céljából venném meg valamelyiket és a szobabiciklin gondolkodom. Remélem van annyira hasznos, mint a kerékpár! Ti melyik mellett voksoltok?
Szoba.
A friss levegő az autók között nem jön össze. El kéne mindig autózni a megfelelő helyre. Eső, sár, latyak, hó, jég esetén se jó.
A szobában meg minden nap lehet tekerni.
Szerintem ez egyéni.
Nekem van mindkettő. A szobabiciklit elővettem mikor diétába kezdtem de egy hónap múlva el is tettük mert csak ruhatároló volt. 8 éve megvan kb 5x használtam🤷♀️🤣
A szabadban viszont imádok biciklizni. Mint ahogyan egyik válaszoló írta, ha elmegyek egy bizonyos pontig, aztán már muszáj vissza is nincs kifogás 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!