Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szobabicikli vagy kerékpár?...

Travis83 kérdése:

Szobabicikli vagy kerékpár? Segíts dönteni!

Figyelt kérdés

A kerékpárban ugye az a jó, hogy a friss levegőn tekerhetünk vele a gyönyörű természetben, ami igen kellemes és egészséges. Viszont a szobabiciklinek is van előnye, mégpedig az, hogy bármikor tekerhetünk, ha kedvünk támad! Hiába a kinti időjárás, például szakadó eső, perzselő hőség, vérfagyasztó hideg, embertelen hóesés, vagy fullasztó párásság. Plusz, ha éjjel nem tudnánk aludni, simán tekerhetünk bent fél órát.

Én fogyás céljából venném meg valamelyiket és a szobabiciklin gondolkodom. Remélem van annyira hasznos, mint a kerékpár! Ti melyik mellett voksoltok?

2020. okt. 3. 12:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Szoba.

A friss levegő az autók között nem jön össze. El kéne mindig autózni a megfelelő helyre. Eső, sár, latyak, hó, jég esetén se jó.

A szobában meg minden nap lehet tekerni.

2020. okt. 3. 18:52
 22/24 anonim ***** válasza:
21: te honnan tudod hol lakik a kérdező? Lehet, hogy egy faluban, kisvárosban, nagy város szélén, nagy város közepén, de egy nagy park közelében? Honnan tudod, hogy csak autók között tudna biciklizni vagy hogy messzire kellene autóznia? Eső, hó, jég kb. max. az év 20%-ában van. A maradék időben lehet biciklizni. Hűvösben, hidegben fel kell öltözni, melegben meg nem. Ennyi a titok. Minden nap a szobában tekerni? Te biztosan nem szoktad ezt tenni, különben nem ajánlanál ilyet.
2020. okt. 3. 18:59
 23/24 A kérdező kommentje:
#21: Egy szép természettel teli helyen lakom. Ilyen szempontból a bicaj előnyösebb lenne, de mivel elsődleges cél a fogyás, ezért gondoltam a szobabiciklire. Hiszen fontos, hogy állandóan tudjak tekerni. Nemsokára jön a tél, kerékpárral sok lenne a kihagyás. Aztán lehet tavaszra már azt is veszek.
2020. okt. 3. 20:06
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyéni.

Nekem van mindkettő. A szobabiciklit elővettem mikor diétába kezdtem de egy hónap múlva el is tettük mert csak ruhatároló volt. 8 éve megvan kb 5x használtam🤷‍♀️🤣

A szabadban viszont imádok biciklizni. Mint ahogyan egyik válaszoló írta, ha elmegyek egy bizonyos pontig, aztán már muszáj vissza is nincs kifogás 🤣

2020. okt. 3. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!