Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szobabicikli vagy kerékpár?...

Travis83 kérdése:

Szobabicikli vagy kerékpár? Segíts dönteni!

Figyelt kérdés

A kerékpárban ugye az a jó, hogy a friss levegőn tekerhetünk vele a gyönyörű természetben, ami igen kellemes és egészséges. Viszont a szobabiciklinek is van előnye, mégpedig az, hogy bármikor tekerhetünk, ha kedvünk támad! Hiába a kinti időjárás, például szakadó eső, perzselő hőség, vérfagyasztó hideg, embertelen hóesés, vagy fullasztó párásság. Plusz, ha éjjel nem tudnánk aludni, simán tekerhetünk bent fél órát.

Én fogyás céljából venném meg valamelyiket és a szobabiciklin gondolkodom. Remélem van annyira hasznos, mint a kerékpár! Ti melyik mellett voksoltok?

2020. okt. 3. 12:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mert azok tudsz megállás nélkül, hosszú időtartamon keresztül aerob mozgásformát végezni
2020. okt. 3. 14:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha már eldöntötted, hogy a szobakerékpár a jó, miért teszed fel a kérdést...

Amúgy a statisztika sezrint a szobakerékpárok háromnegyede ruhafogasként funkcionál... :-D :-D

2020. okt. 3. 14:18
 13/24 anonim ***** válasza:
#1: igen, ez az optimális kombó! :)
2020. okt. 3. 14:18
 14/24 anonim ***** válasza:
Ellipszis tréner. Az jobban átmozgat és jobban meg is tolja a pulzust, mint a szobabicikli.
2020. okt. 3. 14:19
 15/24 anonim válasza:

Amúgy a ha a téli biciklizés neked nem opció (pedig csak öltözet kérdése) akkor miért nem veszel egy trainert?

40-50 között van, kevés hely kell neki és könnyű használni.

Ha hardcore arc vagy akkor van roller is amire felrakhatod a bringát.

2020. okt. 3. 14:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Napi félóra séta.
2020. okt. 3. 14:39
 17/24 anonim ***** válasza:
Nekem az a problémám a szobabiciklivel, hogy nincs menetszél, és gyorsan túlmelegszem. Általában az ember kisebb teljesítménnyel tudja hajtani a szobabiciklit, mint a rendeset. Persze a biciklinél meg néha azért nem tudsz a max. teljesítményeden hajtani, mert lámpánál kell állnod, előtted valaki lassan megy vagy nem akarsz még gyorsabban hajtani a lejtőn stb.
2020. okt. 3. 15:07
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
Kerékpár. Nem csak sporteszköz, hanem közlekedési eszköz is, ráadásul olcsó és környezetbarát. A mi városunkban például gyakoriak a dugók és nagyon pocsék a tömegközlekedés, kerékpárral sokszor hamarabb el lehet jutni A-ból B-be, mint busszal vagy autóval. Rossz időben is lehet kerékpározni, réteges öltözködés, szükség esetén esőkabát, és kész.
2020. okt. 3. 16:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a szobabiciklire szavazok.

Nézek közben sorozatot, mindig kellemes hőmérséklet van, ha elfáradok csak leszállok, nem kell azon izgulnom hogy jutok haza.

Ezzel szemben a "friss levegő" nem nagyon rúg labdába.

De ezt mindenki maga döntse el.

2020. okt. 3. 18:46
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! Még nem döntöttem 100%-ig, ezért kérdeztem. Tömegközlekedési eszközre biztosan nem használnám, arra ott a kocsim.
2020. okt. 3. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!