A fogyókúra önsanyargatás?
Nem minden esetben.
Én pl egész jól tartom a napi kb 1600 kalóriát. És mindent eszek. Persze leszoktam a heti 2 pizzáról, inkább max havonta 1. De azon kìvül tényleg mindent eszek. Pékáru, krumpli, tészta... persze figyelek rá hogy napi min 1-szer legyen gyümölcs és zöldség 2-szer. De eszek minden nap kicsi szelet csokit, müzliszeletet.
Este 8-9 körül szokott néhanapján nehezebb lenne, mikor már megvacsoráztam és betelet a napi kcal keret, de még nassolnék valamit. Akkor nehéz visszafognom magam, de ez csak heti 2-szer ha elöfordul.
Nem, ha ésszel csinálja az ember és mivel minden fejben dől el, ezért kezdésként nem árt, ha agyban felkészíti magát az ember erre.
Visszakérdezek: az a test számára nem önsanyargatás, ha valaki annyit zabál, hogy meghízik és plusz kg-kal terheli meg saját szervezetét?
(A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.)
Kövérként leélni az életet önsanyargatás?
(Ha figyelembe vesszük a rosszabb életminőséget és rövidebb életet)
Egyetemre járni önsanyargatás?
Sikeres vállalkozást indítani önsanyargatás?
Szerintem ha van egy pozitív eredménye a célodnak, akkor az elérése nem önsanyargatás.
Akkor önsanyargatás ha értelmetlenűl kinzod magad. Azaz 4 héten át tökéletesen tisztán étkezel fogysz 5kgot, majd 3 héten át túl kompenzálsz, lehető legrosszabban étkezel és hízol 6-7kgot.
Ha leadod a súlyt, majd képes vagy megtartani azaz folytatod a diétát és továbbra is bizonyos megkötésekkel élsz a következő 2-3 évben, míg a tested meg nem szokja az új tested és ahoz állítja be az éhségérzeted, akkor maximálisan megéri mert egy életre megváltoztál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!