Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyókúra önsanyargatás?

A fogyókúra önsanyargatás?

Figyelt kérdés
Miért igen, miért nem?

2020. okt. 1. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig az volt, mivel stresszevő és érzelmievő és minden olyasmi vagyok ami manapság a túlevéssel kapcsolatos fogalom :)
2020. okt. 1. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden esetben.

Én pl egész jól tartom a napi kb 1600 kalóriát. És mindent eszek. Persze leszoktam a heti 2 pizzáról, inkább max havonta 1. De azon kìvül tényleg mindent eszek. Pékáru, krumpli, tészta... persze figyelek rá hogy napi min 1-szer legyen gyümölcs és zöldség 2-szer. De eszek minden nap kicsi szelet csokit, müzliszeletet.

Este 8-9 körül szokott néhanapján nehezebb lenne, mikor már megvacsoráztam és betelet a napi kcal keret, de még nassolnék valamit. Akkor nehéz visszafognom magam, de ez csak heti 2-szer ha elöfordul.

2020. okt. 1. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem, ha ésszel csinálja az ember és mivel minden fejben dől el, ezért kezdésként nem árt, ha agyban felkészíti magát az ember erre.

Visszakérdezek: az a test számára nem önsanyargatás, ha valaki annyit zabál, hogy meghízik és plusz kg-kal terheli meg saját szervezetét?

(A betegség miatti hízás és fogyás mindig külön kategóriát képvisel.)

2020. okt. 2. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Kövérként leélni az életet önsanyargatás?

(Ha figyelembe vesszük a rosszabb életminőséget és rövidebb életet)

Egyetemre járni önsanyargatás?

Sikeres vállalkozást indítani önsanyargatás?

Szerintem ha van egy pozitív eredménye a célodnak, akkor az elérése nem önsanyargatás.

Akkor önsanyargatás ha értelmetlenűl kinzod magad. Azaz 4 héten át tökéletesen tisztán étkezel fogysz 5kgot, majd 3 héten át túl kompenzálsz, lehető legrosszabban étkezel és hízol 6-7kgot.

Ha leadod a súlyt, majd képes vagy megtartani azaz folytatod a diétát és továbbra is bizonyos megkötésekkel élsz a következő 2-3 évben, míg a tested meg nem szokja az új tested és ahoz állítja be az éhségérzeted, akkor maximálisan megéri mert egy életre megváltoztál.

2020. okt. 3. 01:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!