Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyek a “rossz” minőségű...

Melyek a “rossz” minőségű szénhidrátok?

Figyelt kérdés

2020. szept. 30. 12:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Volt MK msc-n pár olyan csoporttársam, aki dietetikus volt, sőt Pesten végeztek, hát hagyj ne mondjam mulyen ostobák voltak :) a glikolizist hírből nem ismerik, de hát hogy várhatnánk el tőlük, mikor ennél alapabb dolgokat nem tudnak, révén, hogy sejtbiológiát egyáltalán nem tanulnak. Ciki. Jobban járnál, ha nem bíznál meg vakon egy szelhamosban, csak mert azt hiszed a dietetikus titulus garancia bármire is
2020. szept. 30. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

Nem szélhámos. Orvosokkal ellentétben az egyetlen ember volt az életemben, aki a tanácsaival segíteni tudott kialakítanom egy olyan táplálkozási módot amivel koplalás, éhezés, szenvedés, kalóriák számolgatása- megvonása nélkül, elég komoly egészségjavulást és fogyást tudtam elérni.

Elárulok egy " titkot". Dietetikus és dietetikus között is hatalmas különbségek vannak. Szívesen.

2020. szept. 30. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A hitvitákat félretéve, a finomított szénhidrátokat szokták rossznak nevezni. És azért, mert túl gyorsan felszívódnak. Ide tartozik a cukor meg a fehérliszt is.

Hogy ezek tényleg objektíve rosszak-e, az már más kérdés, de erre vonatkozik, mikor rossz szénhidrátokat emlegetnek. Ha kis mennyiségben fogyasztod és nincs valami komolyabb anyagcsereproblémád, akkor persze nem lesznek automatikusan ártalmasak is.

Egy teljes étrend jóságának a megítéléséhez pedig még egy csomó szempontot figyelembe kell venni.

2020. szept. 30. 20:26
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Sokat segíthetett, ha még ilyen alap dolgokat nem tudsz. Ráadásul még te vagy felháborodva, miss barnacukor. Nem elég, hogy beégtél a dietetikussal együtt, még be sem látod, hogy utana kéne olvasni, nem vakon megbízni egy szelhamosba
2020. szept. 30. 20:55
 15/17 anonim ***** válasza:
93%
Egy szót se írtam arról hogy a barna cukor jó lenne. Te nem vagy százas. Hagylak is. Egyed a fehérlisztet meg a cukrot nyugodtan.
2020. szept. 30. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Fehérliszt, fehércukor. Ez a két legrosszabb, és a belőlük készült termékek"

Jah bocs, nem tudtam, hogy a fehércukor után az édesítőszer jön az egészséges listádon, de gondolhattam volna ebből a remek eszmefuttatásból kiindulva

2020. szept. 30. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
81%

145kg voltam, mikor életmódot váltottam, most 5 évvel később alig vagyok 80kg és ebben az évben 2 maratont is lefutottam...

Semmi baj nincs,m se a liszttel, se a cukorral... a baj tudod mivel van?...

Azzal, hogy régen 2havonta tettem nagybevásárlásnál 1 20kg-os csomag kristálycukrot a bevásárlókocsiba a 3fős családnak... ma meg csak 2kg kell 2 hónapra... na ez a tutka az egésznek... a mértekletesség.

2020. szept. 30. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!