Nem szélhámos. Orvosokkal ellentétben az egyetlen ember volt az életemben, aki a tanácsaival segíteni tudott kialakítanom egy olyan táplálkozási módot amivel koplalás, éhezés, szenvedés, kalóriák számolgatása- megvonása nélkül, elég komoly egészségjavulást és fogyást tudtam elérni.
Elárulok egy " titkot". Dietetikus és dietetikus között is hatalmas különbségek vannak. Szívesen.
A hitvitákat félretéve, a finomított szénhidrátokat szokták rossznak nevezni. És azért, mert túl gyorsan felszívódnak. Ide tartozik a cukor meg a fehérliszt is.
Hogy ezek tényleg objektíve rosszak-e, az már más kérdés, de erre vonatkozik, mikor rossz szénhidrátokat emlegetnek. Ha kis mennyiségben fogyasztod és nincs valami komolyabb anyagcsereproblémád, akkor persze nem lesznek automatikusan ártalmasak is.
Egy teljes étrend jóságának a megítéléséhez pedig még egy csomó szempontot figyelembe kell venni.
"Fehérliszt, fehércukor. Ez a két legrosszabb, és a belőlük készült termékek"
Jah bocs, nem tudtam, hogy a fehércukor után az édesítőszer jön az egészséges listádon, de gondolhattam volna ebből a remek eszmefuttatásból kiindulva
145kg voltam, mikor életmódot váltottam, most 5 évvel később alig vagyok 80kg és ebben az évben 2 maratont is lefutottam...
Semmi baj nincs,m se a liszttel, se a cukorral... a baj tudod mivel van?...
Azzal, hogy régen 2havonta tettem nagybevásárlásnál 1 20kg-os csomag kristálycukrot a bevásárlókocsiba a 3fős családnak... ma meg csak 2kg kell 2 hónapra... na ez a tutka az egésznek... a mértekletesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!