Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Energiaital diéta?

Energiaital diéta?

Figyelt kérdés

Egy cikkben olvastam erről a diétáról, a lényege hogy egy adott napon nem eszel semmit csak energiaitalt iszol (annyit amennyit akarsz) és ezáltal lefogysz elvileg. Kinek mi a véleménye erről?

Köszi a válaszokat! :)

2020. szept. 26. 19:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
ha meg akarsz halni akkor csináld nyugodtan
2020. szept. 26. 22:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg jó dolog éhgyomorra ennyi energiaitalt meginni.

Ha én véletlen kajálás után 2 órával iszok energiaitalt már akkor is van, hogy elkap a remegés. Mi lenne ha 1 napig nem ennék és úgy innék 2-3at?

2020. szept. 26. 22:53
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Elverném a cikkírót
2020. szept. 26. 23:02
 14/18 anonim válasza:
100%
Már annyitól rosszul lettem, hogy elolvastam a kérdést...
2020. szept. 26. 23:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Az energiaitalok tele vannak cukorral, a Mosterben és a sima Coca Colában ugyanannyi a cukor, viszont kevesebb a koffein, így jobb abból inni, mert nem annyira káros a szívre.

[link]

2020. szept. 27. 11:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom hogy nem tolok el egyet-egyet ha éjszakás vagyok, nem akarok álszent lenni, de egész napra csak ezt? Hát az olvasásától égni kezdett a gyomrom:D Szerintem fél nap után remegve hányna tőle az ember
2020. szept. 27. 14:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Vannak cukormentes energiaitalok is btw. Mindenesetre oltári rossz ötlet, messze nem a legegészségesebb dolog, mondom ezt úgy, hogy amúgy szoktam inni.

A koffein valóban bír némi anyagcsere gyorsító hatással. Ha eddzel, akkor képes kicsit megnövelni a teljesítményedet, ezáltal több energiát használsz fel. De vannak jobb formái is erre a célra, mint az energiaital, akár tabletta, akár italpor, akár bármi más formában. De ezen élni akár csak egy napon is nagyon megborítja az embert, nem pozitív irányba.

2020. szept. 27. 19:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Én a munkám miatt meg mivel bejárós vagyok iszok napi 2t. Szünetem alig van, enni se eszek nagyon. Nem emiatt hanem a stressztől fogytam le gyorsban 5 kilót de azóta semmi, alig alszok korán kelek, leöl az ideg mindennap... 115 kcal az energiaital,de ebből sok a ch benne amúgy
2020. szept. 27. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!