Energiaital diéta?
Egy cikkben olvastam erről a diétáról, a lényege hogy egy adott napon nem eszel semmit csak energiaitalt iszol (annyit amennyit akarsz) és ezáltal lefogysz elvileg. Kinek mi a véleménye erről?
Köszi a válaszokat! :)
Tényleg jó dolog éhgyomorra ennyi energiaitalt meginni.
Ha én véletlen kajálás után 2 órával iszok energiaitalt már akkor is van, hogy elkap a remegés. Mi lenne ha 1 napig nem ennék és úgy innék 2-3at?
Az energiaitalok tele vannak cukorral, a Mosterben és a sima Coca Colában ugyanannyi a cukor, viszont kevesebb a koffein, így jobb abból inni, mert nem annyira káros a szívre.
Vannak cukormentes energiaitalok is btw. Mindenesetre oltári rossz ötlet, messze nem a legegészségesebb dolog, mondom ezt úgy, hogy amúgy szoktam inni.
A koffein valóban bír némi anyagcsere gyorsító hatással. Ha eddzel, akkor képes kicsit megnövelni a teljesítményedet, ezáltal több energiát használsz fel. De vannak jobb formái is erre a célra, mint az energiaital, akár tabletta, akár italpor, akár bármi más formában. De ezen élni akár csak egy napon is nagyon megborítja az embert, nem pozitív irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!