Energiaital diéta?
Figyelt kérdés
Egy cikkben olvastam erről a diétáról, a lényege hogy egy adott napon nem eszel semmit csak energiaitalt iszol (annyit amennyit akarsz) és ezáltal lefogysz elvileg. Kinek mi a véleménye erről?
Köszi a válaszokat! :)
2020. szept. 26. 19:35
1/18 anonim válasza:
Ez marhára egészségesnek hangzik... :D
2/18 anonim válasza:
Abban is van 115kcal, még csak nem is biztos, hogy élrtelmes mennyiségű deficitet ki tudsz hozni vele, ráadásul nagyon felpörget. Ha már így akarnál fogyni, akkor értelmesebb böjtöt tartani néha.
5/18 anonim válasza:
Ja persze 1 nap alatt leadod majd amit 3 év alatt sikerült felszedni. És még aludni se nagyon fogsz...
6/18 anonim válasza:
Ezt te sem gondolhatod komolyan...
7/18 anonim válasza:
A kalóriadeficit miatt fogyni fogsz, de sokkal inkább izomból, mint zsírból. Gyenge leszel és koffeinfüggő pár nap után már. Ha befejezed, visszajön az összes leadott súly. Nehéz ember? Nem azt mondom, hogy a (normális) időszakos diétának semmi haszna, de aki tartósan jól akar kinézni, az sportol és fehérjedús diétát követ. Ráadásul gyorsan fogyni nagyon szar a bőrnek, én 1 év alatt fogytam 20 kilót(ami annyira nem is sok) és 3 évig lógott a bőröm.
8/18 anonim válasza:
Értelmetlen.
Azért is mert annak sincs értelme hogy annyit iszol amennyit akarsz. 2-300kcal általában, az sok.
Én függő voltam mielőtt elkezdtem a diétát, így mikor elkezdtem a diétát volt hogy ittam, sőt még most is néha megiszok egyet de akkor bele számolom a napi kalóriakeretembe.
9/18 anonim válasza:
Sírok g*ci... mi ez 🤣🤣 inkább egyél vattát, ugyan ott vagy.
10/18 anonim válasza:
Én ezt mondjuk kávéval hallottam, Christian Balenek működött, de Ő egészen sokáig csinálta.
Napi egy kávét ivott és csak 1 almát evett, hetekig, vagy talán hónapokig.
Ha nem vagy színész, akkor nincs értelme, de ha az is vagy, akkor is veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!