Hogy adjam le a hasam?
Figyelt kérdés
Nekem sosem volt ilyen problémám, mindig annyit ehettem amennyit csak szerettem volna, de szerintem elkezdett 30 felett lassulni az anyagcserém, mondjuk ez csak tipp, mert nem igazán értek hozzá. Hozzáteszem, vékony a karom, lábam, le is soványoznak, S méretű nadrágot hordok, de lett egy kis hasam, szóval most kéne gondolom foglalkoznom vele, hogy később se legyen probléma. 1-2 hete nem reggelizek, csak a reggeli kávémat iszom meg (1dl tejjel mondjuk). Ebédre eszek normálisan valami főtt ételt, ott maradt a normális adag, nem igazán nézem a kalóriát. Elhagytam vacsorára a főétkezést, max. elrágcsálok egy kis répát, paprikát, ilyesmiket, nagyjából ennyit eszem egy nap,de egyenlőre nem látok semmi változást. Valamit rosszul csinálok? Várjak még vagy kezdjek el kalóriát számolni mert az az egy főétkezés is bezavarhat? Próbálok többet mozogni, majdnem mindennap meg van az 10 000 lépés, hasizmozok, kicsit látszik is, de nem az igazi így...2020. szept. 24. 20:24
1/5 anonim válasza:
Feleslegesen hagysz ki 2 étkezést, ha mások szerint sovány vagy és S-es nadrág jó rád. Az edzést kellene folytatnod, 1-2 hét alatt nem fogsz látványos eredményt elérni, legyél türelmesebb.
2/5 anonim válasza:
Nagy butaság ézkezést kihagyni. Lassítja az anyagcserédet, illetve egy étkezés alkalmával messze nem viszed be a tested számára szükséges tápanyagokat, ami idővel hiánybetegségekhez, emésztési problémákhoz vezethet.
Egyél egészségesen, változatosan, figyelj a kalóriákra, sportolj, mozogj.
3/5 anonim válasza:
Vagyis koplalni kezdtél, ami nagy hülyeség, hisz nem csak a kívánt kinézetet nem fogod elérni, hanem még hízékonyabb is leszel a későbbiekben.
1-2hét alatt pedig ne várj változást.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom nagy hülyeség volt. Nem is akartam sokáig. Eddig 1-2 nap elég volt de most kapcsoltam, hogy már legalább egy hete csinálom, ami nem egészséges. Mondjuk mindenhonnan fogytam, karom is vékonyabb lett. Mindegy, igazából igazatok van, eszek normálisan csak egészségeset meg figyelek a kalóriára, mozgást meg folytatom és majd lesz valami.
2020. szept. 25. 12:06
5/5 A kérdező kommentje:
* Mindenhonnan fogytam, kivéve a hasamat. Köszi a válaszokat!
2020. szept. 25. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!