Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki liszt- és cukormentesen...

Aki liszt- és cukormentesen étkezik...?

Figyelt kérdés

Szeretnék liszt- és cukormentesen étkezni, de elakadtam, hogy csak sima búzaliszt tilos vagy mindenféle? Kenyér helyett vannak alternatívák?

Ti mit szoktatok reggelizni?

2020. szept. 24. 13:31
 1/9 A kérdező kommentje:
Folyékony édesítőt lehet használni?
2020. szept. 24. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Én betegség miatt kerülöm ezeket, rizslisztet, kukoricalisztet, egyéb alternatívákat fogyasztok, azokból sem sokat. Folyékony édesítőt is szoktam használni néha, de a szőlőcukor nekem jobban bevált.
2020. szept. 24. 14:09
 3/9 anonim ***** válasza:
69%

szőlőcukor = cukor. amúgy.

tojás, tk kenyér, zöldség

palacsinta tk lisztből

gofri tk lisztből

zab

...

2020. szept. 24. 15:29
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Oké, harmadik, én a fruktóz miatt hagytam el a hagyományos cukrot, ami a szőlőcukorban nincs.

De ha már ennyire kioktatsz, utána nézhetnél a tk lisztnek is.

2020. szept. 24. 16:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Reggelire én zabkását eszem, vagy banánpalacsintát zabpehellyel. A zabpelyhet mind a kettőhöz porrá darálom. (Úgy jobban szeretem.)

Édesítőt én nem eszem egyáltalán, lisztből pedig durumlisztet eszem heti egyszer. Azonkívül semmit. (Ez sajàt döntés, nem követek semmilyen konkrét diétát.)

2020. szept. 24. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
19%

Én semmilyen lisztet nem fogyasztok, mindegyik káros és gyulladásokat okoz.Cukor detto.

Lehet lepontozni.

2020. szept. 24. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

#6, leírhattad volna, hogy mit eszel helyette, mivel erről szólt a kérdés... De így tényleg lepontoztalak.

Én nem kerülöm kifejezetten a lisztet, cukorból meg csak a hozzáadottat. De reggelire müzlit szoktam enni (kevés csoki van benne, szóval nem teljesen cukormentes). Vacsorára vagy müzlit, vagy zöldséges rántottát: párolt zöldséget összekeverek 2 tojással és megsütöm serpenyőben kevés vajon vagy olajon. Néha kevés sajtot is reszelek rá.

2020. szept. 24. 18:58
 8/9 A kérdező kommentje:

Én mindenkit felpontoztam, mivel ahogy látom mindenki teljesen máshogy csinálja és gondolja. Köszönöm a segítséget, ha nem kaptam volna ennyi különböző véleményt talán egy picit biztosabb lennék. 😅

A reggelit azért kérdeztem, mert én kenyérrel sós dolgokat szoktam reggelizni, az édes nem csúszik reggel. De megpróbálok majd kitalálni valamit, hogy ne mindig csak tojás legyen, mert más nem jut eszembe.

Ha valakinek eszébe jut ezzel a dologgal kapcsolatban még valami, szívesen várom!

Köszi mindenkinek!

2020. szept. 24. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:

7#

Cukor helyett gyümölcs.

Liszt helyett semmit, mert nincs rá szükségem.

Ezek csak beteggé tesznek, van rengeteg más amit lehet fogyasztani.

2020. szept. 24. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!