Liszt és cukormentes diéta kérdés? -többi lent és hosszú-
Mai napot beleszámolva sikeresen kibírtam -talán- 2 napig. Nyári szünet végéig tervezem csinálni.
A talán-t azért írtam, mert nem tudom, hogy "árt" vagy nem árt az ha teljes kiőrlésű kenyeret eszek, 1-2 naponta 1-3 kis szeletet -ma ettem 2+1 kis sarok teljes kiőrlésűt-
Ezen kívül, az alábbi diéta tervem dióhéjában beválik?:
Naponta valamilyen, nem aszalt gyümölcs(ök). Szünetben minden este 1 vagy 2 kör a Bikás park körül, hogy nem tunyuljak el, talán még reggel is. Szóval nem sokat és egészséges ételeket ennék, édességnek pedig natúr joghurtot valamilyen nem befőttes gyümölccsel. Természetesen ennék húst is, a 2 liter folyadék meg alap.
Ezzel szerintetek nyár végére sikerülne leadnom kilókat, és ha igen akkor mennyit?
14/L
Had kérdezzem meg, ez hol liszt és cukormentes?
minden nap eszel teljes kiőrlésű lisztből készült kenyeret és eszel gyümölcs cukrot. Amúgy meg nem tudjuk milyen magas vagy, nem tudjuk hány kiló, azt se, hogy pontosan mit eszel egy nap, mennyit, mennyi kalóriát, még csak közelítő tippet se lehet adni hogy mennyit fogysz majd.
1-es, a kérdező szerintem arra gondolt, hogy nem eszik cukros ételeket (a gyümölcs nem cukros, csak tartalmaz fruktózt és egyéb cukrokat, de ettől még lehet velük fogyni és egészségesek), illetve fehér lisztet.
Kérdező, a legjobb fogyást akkor tudod elérni, ha egyáltalán nem eszel gabonát. Kérdés, hogy az egészséges ételek számodra mit jelentenek. Szerintem nem sok plusz kiló van rajtad, 55 kg már jó lenne neked, de 50 alá semmiképpen ne menj. Ezt már több mozgással és az édességek, pékáruk, krumpli elhagyásával is el tudod érni, ha elég kitartó vagy. Egyél sok zöldséget, normális adag húst és tojást, a tejtermékekkel pedig vigyázz, napi egy natúr joghurt még belefér, esetleg egy kis vaj. Próbáld meg elkerülni a szóját (nagyon sok mindenben benne van valamelyik összetevője) és az étolajat. A zsír és a vaj a hiedelmekkel szemben nem hizlal, ezeket ne hagyd ki. A szénhidrátok csökkentésével hatékonyan lehet fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!