Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy van ez? Csak a kaloria...

Hogy van ez? Csak a kaloria számít vagy pont hogy nem?

Figyelt kérdés

Kicsit összezavarodtam. Szülés után szeretnék 2 kilót leadni, ami nem sok, de nem is megy le.

Olvastam én már mindent, uh nem látom a fától az erdőt. Leginkább az érdekelne, hogy igaz e az, hogy ha a tápanyag megfelelő, akkor több kcal-val is hatékonyabban lehet fogyni mint kevés kcal-ás szemet kajával. Nyilván nem arra gondolok, hogy többet lehet e megenni a jó kajából, mint amit elégetek, mert nyilván nem. Hanem pl 1600 kcal szemet kaja vs 1800 kcal jó kaja, hogyan viszonyul egymáshoz?

2020. szept. 23. 16:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

7 en egyáltalán nem állítottam, hogy ez a helyzet fennáll. Csak egy példán keresztül szemléletetve kérdeztem a többieket.

Valójában cukros diétát kellett terhesseg alatt tartanom, ekkor fogytam is osszessegeben egy kilót- vagyis szules után egy héttel ennyivel voltam kevesebb, mint mikor teherbe estem. Csak amint megszűnt a nyomás, azaz kijött a baba, gyorsan pótoltam mindent, amit nem ehettem meg 6 hónap alatt 😀 így jött fel a 3 kiló. Amiből kettőt szeretnék leadni, hogy a kiinduló sulyomnal legyek, amit kényelmesen tudtam tartani terhesseg elott minimális odafigyeléssel.

2020. szept. 24. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!