Ez is koplalásnak számít? Milyen különbség van a kettő közt?
Szetintem ez nem = a koplalassal, mert nem kevesebbet viszel be, hanem tobbet használsz fel. Ha jol tudom ez raadasul az egyik helyes modszer a fogyasra. A másik ut a kevesebb bevitel, mint amennyit felhasznalsz (es nalam ez sem koplalast jelent, amig nem az van hogy semmit nem eszel).
De nezd meg egy adott kalkulatorral guglin, hogy kis vagy közepes vagy intenziv mozgasu napirenddel szerinte mennyi kaloriat vihetsz be fogyashoz. Eltero lehet.
Amig egeszsegesnek erzed magad, nem erzed hogy elhagy az erod, addig sztem rendben vagy.
Egyrészt a mozgások kalóriaégetése nehezen meghatározható, nagyon tippre megy, az aktivitásmérők se segítenek sokszor, mivel annyira nem megbízhatóak.
Minél gyakrabban végzel egy bizonyos mozgásformát, annál jobban alkalmazkodik hozzá a szervezeted, így kevesebb kalóriából megoldja.
Másrészt az ilyen megadott kalóriában a szervezet fenntartásához szükséges kalóriaigény is benne van az adott időintervallumra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!