Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most nemrég ettem egy light...

Most nemrég ettem egy light joghurtot egy tonhalkonzervvel, baj?

Figyelt kérdés

Nem olajos konzerv, hanem paradicsomszószos

Mit szóltok ?

2010. aug. 6. 22:10
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

22:43- Te beszélsz a retardáltságról ? xDD

Figyelj, te kis butácska: ne köss bele mindenkibe ok nélkül, mert sok pofon fog érni az életben

Innentől kezdve nem válaszolok többet, bármit is irsz :-)

2010. aug. 6. 22:48
 22/32 anonim ***** válasza:

Bocs az offért

De jó,hogy szóba hoztátok a zsíros kenyeret,megyek is enni:D Rohadtul megéheztem:D

2010. aug. 6. 23:33
 23/32 anonim ***** válasza:

73-as: most direkt visszanéztem, és azt kell mondjam, tényleg te voltál először agresszív ok nélkül, én meg csak néztm, hogy ennek mg hirtelen mi baja lett.. Na. Viszont én nem akarok beszállni a halkonzerv okozta hisztériába, csak egy puszta kérdés.. Ezt a hat után nem evést már sokat hallottam, de érdekel, hogy vajon aki kitalálta, hánykor fekszik le? 8-kor? Én éhesen képtelen vagyok aludni. Ha te hat után nem eszel, hányig bírod? Aki 2-ig fenn van, és fogyózik, hánykor ehet utoljára?

Normálisan kérdeztem, puszta kíváncsiságból, remélem, van remény a normális hangnemű válaszra.

2010. aug. 7. 01:07
 24/32 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék,hogy mihez viszonyítva nem lehet enni 6kor. Mert szerintem ha mondjuk valaki később fekszik le,szerintem akkor butaság,hogy 6kor ehet utoljára. Én alapból nyári szünetben délnél előbb nem is kelek fel,és később eszem először,így a vacsi 10 körül va,és hajnali 3ig fent szoktam lenni,és ha 6kor ennék utoljára,akkor elaludni sem tudnék az éhségtől.
2010. aug. 7. 01:19
 25/32 anonim ***** válasza:
van
2010. aug. 7. 01:19
 26/32 anonim ***** válasza:

én tgenap este 7kor megettem még egy fél tepsi sütit is:):):)

ja és fogyok

ez az esti 6 evés egy hülyeség..

én megpróbáltam mindig 11kor fekszk le, reggelre kivoltam éhezve, és akkor zabáltam semmi értelme...

2010. aug. 7. 08:12
 27/32 A kérdező kommentje:

Hát igen, köszönöm az észszerű válaszokat

A kérdést, hogy ne mondjátok, hogy minek raktam fel, hát azért, mert tapasztalatból én sose voltam a " 6 utáni nem evés " követője és mégis mindig fogytam DE ennyire későn azért még nem ettem

Na ezért tettem fel a kérdést !

AMúgy meg jó észrevétel, hogy nem én kezdeményeztem a kis 73%-osnak, aki mostmár szegény 71%-os lett =]

Mnah szép napot !

2010. aug. 7. 09:29
 28/32 anonim ***** válasza:
Annyi embert érdekel, mihez kell viszonyítani a 6 után nem evést. Én mindig azt mondom, hogy elalvás előtt 2-3 órával ne egyél, már ha tudod előre, mikor alszol el. : ) Mellesleg jól tetted, hogy fehérjét ettél este és nem szénhidrátot.
2010. aug. 7. 11:34
 29/32 anonim ***** válasza:
0%
te(a kérdező), ritka szánalmas ember vagy
2010. aug. 7. 18:13
 30/32 anonim ***** válasza:
te meg egy takonyhernyó
2010. aug. 7. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!