Most nemrég ettem egy light joghurtot egy tonhalkonzervvel, baj?
Nem olajos konzerv, hanem paradicsomszószos
Mit szóltok ?
22:43- Te beszélsz a retardáltságról ? xDD
Figyelj, te kis butácska: ne köss bele mindenkibe ok nélkül, mert sok pofon fog érni az életben
Innentől kezdve nem válaszolok többet, bármit is irsz :-)
Bocs az offért
De jó,hogy szóba hoztátok a zsíros kenyeret,megyek is enni:D Rohadtul megéheztem:D
73-as: most direkt visszanéztem, és azt kell mondjam, tényleg te voltál először agresszív ok nélkül, én meg csak néztm, hogy ennek mg hirtelen mi baja lett.. Na. Viszont én nem akarok beszállni a halkonzerv okozta hisztériába, csak egy puszta kérdés.. Ezt a hat után nem evést már sokat hallottam, de érdekel, hogy vajon aki kitalálta, hánykor fekszik le? 8-kor? Én éhesen képtelen vagyok aludni. Ha te hat után nem eszel, hányig bírod? Aki 2-ig fenn van, és fogyózik, hánykor ehet utoljára?
Normálisan kérdeztem, puszta kíváncsiságból, remélem, van remény a normális hangnemű válaszra.
én tgenap este 7kor megettem még egy fél tepsi sütit is:):):)
ja és fogyok
ez az esti 6 evés egy hülyeség..
én megpróbáltam mindig 11kor fekszk le, reggelre kivoltam éhezve, és akkor zabáltam semmi értelme...
Hát igen, köszönöm az észszerű válaszokat
A kérdést, hogy ne mondjátok, hogy minek raktam fel, hát azért, mert tapasztalatból én sose voltam a " 6 utáni nem evés " követője és mégis mindig fogytam DE ennyire későn azért még nem ettem
Na ezért tettem fel a kérdést !
AMúgy meg jó észrevétel, hogy nem én kezdeményeztem a kis 73%-osnak, aki mostmár szegény 71%-os lett =]
Mnah szép napot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!