Most nemrég ettem egy light joghurtot egy tonhalkonzervvel, baj?
Nem olajos konzerv, hanem paradicsomszószos
Mit szóltok ?
22:22- Menj ki egy kicsit és játszodj a homokban
Nem kell felháborodni, ha valaki nem osztozkodik a véleményeden és ha nem érted miért tettem fel a kérdést akkor az a te bajod
Mások értik, szóval ne pampogj itt nekem
Ööööm, gyönyörű szép alakom lett, semmi bajom nem lett tőle, ahogy most sincs.:)
Bírom, hogy mindenki azt hiszi itt, hogy ő a Dr. House, meg osztja az eszet, én azt tudom, hogy nekem mi ártott, mi tett jót, mi tett rosszat, ennek alapján beszélek.
22:34- oké, de mondjuk én tényleg ma 2 körül fekszem, mert kell olvassak valamit
És nálam az olvasás úgy megy, hogy ledülök és közben folyton mozog a lábam, biciklizek a levegőbe meg ilyesmiket csinálok, már csak azért is, hogy jobban tudjak figyelni :-D
73%-os, neked csak annyit, hogy vagy egy idétlen kis b*zi lehetsz vagy egy üresfejű kis plázatyúk, izomból én is fogyhatnék amennyit te, de nem vagyok olyan balf*sz, hogy leépitsem az egész izomzatom ;-)
Meg úgy különben is látszik a stilusodból, hogy milyen balf*sz vagy, ha intelligens és okos ember lennél akkor nem igy beszélnél
ÉS szánalmas vagy
Ennyi
Barátlányom, te nem vagy normális. :D Az ilyen ember úgysem fog soha lefogyni, reménytelen. Akaratgyenge ember vagy.
Magyarázhatod te magadnak a 10 órai evést, és akármelyik embernek, aki ért vmit ezekhez a dolgokhoz. Ásd el magad. Úgy látom, hogy ez az esti evés csak az agyadból fogyaszt inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!