Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most nemrég ettem egy light...

Most nemrég ettem egy light joghurtot egy tonhalkonzervvel, baj?

Figyelt kérdés

Nem olajos konzerv, hanem paradicsomszószos

Mit szóltok ?

2010. aug. 6. 22:10
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
ne hallgass erre a balfékre.. simán lehet enni ilyenkor is, és az hal még ha olajos is, kevésbé hízlal mintha kenyeret ettél volna. szóval no para. egészségedre ;) bár a joghurt nekem se passzol ide :D
2010. aug. 6. 22:25
 12/32 A kérdező kommentje:

22:22- Menj ki egy kicsit és játszodj a homokban

Nem kell felháborodni, ha valaki nem osztozkodik a véleményeden és ha nem érted miért tettem fel a kérdést akkor az a te bajod

Mások értik, szóval ne pampogj itt nekem

2010. aug. 6. 22:25
 13/32 anonim ***** válasza:
13%
Oké, hát akkor sok sikert, biztos én vagyok a hülye, aki 3 hónap alatt 20 kgot adott le 80ból. Te pedig az okos, aki zabál este 10kor:D
2010. aug. 6. 22:27
 14/32 anonim ***** válasza:
68%
mert kva egészséges ám 3 hónap alatt 20kg-ot fogyni. kiváncsi vagyok abból mennyi izom és mennyi zsír (hogy a vizet ne is említsem)
2010. aug. 6. 22:32
 15/32 anonim ***** válasza:
Hát 10kor nem kéne enni,még akkor sem ha 2kor fekszel szerintem...8után már ne egyél én azt mondom.Csak mert ha mondjuk éjfélkor fekszik valaki akkor ha 6után nem eszik,tökre éhes lesz mire aludni megy,és képtelen lesz elaludni.
2010. aug. 6. 22:34
 16/32 anonim ***** válasza:
0%

Ööööm, gyönyörű szép alakom lett, semmi bajom nem lett tőle, ahogy most sincs.:)

Bírom, hogy mindenki azt hiszi itt, hogy ő a Dr. House, meg osztja az eszet, én azt tudom, hogy nekem mi ártott, mi tett jót, mi tett rosszat, ennek alapján beszélek.

2010. aug. 6. 22:36
 17/32 A kérdező kommentje:

22:34- oké, de mondjuk én tényleg ma 2 körül fekszem, mert kell olvassak valamit

És nálam az olvasás úgy megy, hogy ledülök és közben folyton mozog a lábam, biciklizek a levegőbe meg ilyesmiket csinálok, már csak azért is, hogy jobban tudjak figyelni :-D

73%-os, neked csak annyit, hogy vagy egy idétlen kis b*zi lehetsz vagy egy üresfejű kis plázatyúk, izomból én is fogyhatnék amennyit te, de nem vagyok olyan balf*sz, hogy leépitsem az egész izomzatom ;-)

2010. aug. 6. 22:39
 18/32 A kérdező kommentje:

Meg úgy különben is látszik a stilusodból, hogy milyen balf*sz vagy, ha intelligens és okos ember lennél akkor nem igy beszélnél

ÉS szánalmas vagy

Ennyi

2010. aug. 6. 22:41
 19/32 anonim ***** válasza:
0%

Barátlányom, te nem vagy normális. :D Az ilyen ember úgysem fog soha lefogyni, reménytelen. Akaratgyenge ember vagy.

Magyarázhatod te magadnak a 10 órai evést, és akármelyik embernek, aki ért vmit ezekhez a dolgokhoz. Ásd el magad. Úgy látom, hogy ez az esti evés csak az agyadból fogyaszt inkább.

2010. aug. 6. 22:42
 20/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként pedig, ha nem vetted észre, teljesen normálisan mondtam el a mondandómat az elején.
2010. aug. 6. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!