Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A light coca colában tényleg...

A light coca colában tényleg csak 0,3 kalória van/dl?

Figyelt kérdés
Akkor egy 0,5 l-es üvegben 1,5 kalória. Ez nagyon kecsegtető...:)))
2011. júl. 21. 23:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Igen, lehet belőle inni, de persze mértékkel, pl ha már egy kicsit unod a vizet.

Én is szoktam néha, és fogyózok :)

2011. júl. 21. 23:50
 2/15 anonim ***** válasza:
nem ez nem kecsegtető:Dnem szabad sok kólát inni ,mert tönkreteszi a szervezeted ,nem azt mondom ,hogy soha nem szabad ,én is iszom néha(pálinkát),de szóval ne hidd azt ,hogy ettől bármennyire is egészséges a kóla
2011. júl. 21. 23:51
 3/15 anonim ***** válasza:
Az első vagyok, konkrétan a kérdésre válaszolva, tényleg annyi :) A zero-ba kevesebb.
2011. júl. 21. 23:52
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen, néztem a zerot is:D Abba 0,2 kalória van. Egyébként most iszok először kólát a diétám alatt, de nagyon feldobott most, hogy ihattam :D
2011. júl. 21. 23:54
 5/15 anonim ***** válasza:

igen annyi :D

a rendes coca colában + 44/dl

2011. júl. 21. 23:55
 6/15 anonim ***** válasza:
A kólában a foszforsav igen romboló a szervezetre nézve, kioldja a csontokból a kalciumot és osteoporosist okoz - többek között. Nem túl jó választás szomjúság ellen.
2011. júl. 22. 00:01
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

Light üdítők tele vannak édesítővel. Nem akarok az aszpartám káros hatásairól beszélni, amitől hemzseg a net, egy dolgot tanultunk anyagismeret órán (eladó vagyok), az aszpartám hatására éhesebb leszel, mint voltál.

Tehát utána nem csoda, ha megkívánsz 2 vastag szelet zsíros deszkát :)

2011. júl. 22. 00:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem írhatnak rá kevesebbet, mert akkor perelhetők. Pont annyi van benne amennyit írnak. Ill kb annyi, attól nem nagyon eltérő.
2011. júl. 22. 00:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Attól, hogy tudományosan fogalmazol, még senkinek nem lesz baja a foszforsavtól, ha megiszik egy pohár kólát.

Sőt, az 1 pohár kólában lévő aszpartamba se hal bele senki.

De ha valaki nagy lelkesedésében literszám issza a light kólát naponta, hogy de jó, nincs benne kalória, akkor tényleg jobb, ha rákeres az aszpartam "mellékhatásaira".

2011. júl. 22. 08:46
 10/15 anonim ***** válasza:

ami "élelmiszer" literszám fogyasztva sz.ar, 1 pohárral fogyasztva is az, nyilván arányosan kevésbé.

a pálinkát nem hasonlítanám a cólához, a pálinka jó :D

egyébként minden édesítő anyag (szer) ami nem ad a szervezetnek gyorsan hozzáférhető energiát, ilyen hatással bír. az agy számít a könnyen hozzáférhető energiára, a cukorra, de persze szó sincs ilyenről.

pff. egyik legnagyobb bar.omság. egészséges étrendet nem lehet az édes íz pótlására alapozni.

2011. júl. 22. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!