Most nemrég ettem egy light joghurtot egy tonhalkonzervvel, baj?
Figyelt kérdés
Nem olajos konzerv, hanem paradicsomszószos
Mit szóltok ?
2010. aug. 6. 22:10
3/32 anonim válasza:
Az olajosat jobban szeretem, és utána nem bírnék joghurtot enni. :)
4/32 anonim válasza:
a paradicsomszószosba is van olaj, és NAGYON rosszul tetted, hogy ettél. Mit gondolsz, hgoy fogsz lefogyni ha este 10kor eszel olajos halat? még akkor is baj, ha tényleg nincs benne olaj. Miért nem etted meg 6kor inkább? nem szabad 6 után enni!
5/32 A kérdező kommentje:
1. Nem fosat meg
2. Mindig is eszek 6 után
2010. aug. 6. 22:20
7/32 A kérdező kommentje:
Érdekes, eddig fogytam...
2010. aug. 6. 22:21
8/32 anonim válasza:
Nos, ha ennyire okos vagy, akkor egyátalán miért tetted fel a kérdést? Fogysz is, olajasat eszel 10 órakor, hát akkor sok sikert.:) Mi itt a gond? Egyél lefekvés előtt egy jókis pörköltet meg zsíroskenyeret.
9/32 anonim válasza:
Mennyit fogytál? fél kilót 1 hónap alatt v mi?:))
10/32 anonim válasza:
mennyit sportoltál és mit ettél ma ezen kívül? paramétereid?, korod, nemed, tömeged, magasságod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!