A light termékek tényleg kevésbé hizlalnak? Pl light cola, ligt vaj, stb
nem lett sokszor leírva hogy ha zöldségből viszel be többet mint amit lemozogsz akkor a paradicsom is hízlal, ha meg mozogtál annyit hogy beleférjen egy pacal tokaszalonnával hát hajrá.
a light termékek egy része csak azért az mert marketing. a másik részük csökkentett kalóriatartalmú. de ettől még áll az első pár sor, azaz ha abból viszel be túl sokat mozgás nélkül akkor az is hízlal mint állat
Első,
Ez a diabetikus kajákra vonatkozik nem a light termékekre.
A light termékek ha olyan édesítőszerrel(cola),vagy csökkentett zsírtartalommal rendelkeznek,amik minden esetben jobbak fogyókúra szempontjából mint a nem light termékek.
De ezeket sem szabad túlzásba vinni.
igen!!2 l normal coca colaban 1300 kcal van mig a coca cola zeroban(a lightba is asszem ugyanannyi van mint a zeroban) asszem 5 kcal v vlmi hasonlo.Ugyhogy szerintem nem mindegy hogy 2 Lben van vagy 520 Lben van 1300 kcal
Pl light turoba 70kcal mig a sima turoba (ugyanaz a marka) 250 korul van :P
A light colában, üdítőkben, energiaitalokban abszolút nincs szénhidrát, ha 10 litert megiszol, sem hízlal (jó, annyit úgyse bírnál, csak úgy mondtam:-D)
A light vaj, sajt, stb., ezeknél a light a zsírtartalomra vonatkozik.
Ami pl "átb@szás", a light gyümölcsjoghurtok, mert oké, hogy pl 0,1% zsírtartalom, de a cukor ugyanúgy ott van bennük. Én biztos nem veszek ilyeneket:-D
Nem tudom, de ha valaki fogyni akar, az miért iszik kólát? Meg ezek a cukormentes üdítők tele vannak nyomva édesítőszerekkel, és az olcsóbbfajtájuk nem is egészséges túlságosan. Inkább igyál cukrosat ritkán. Szomjúságra meg a víz a legjobb.
off: a light üdítő azért fogyaszt, mert fosol az édesítőszertől
Mert ki mondta hogy a light üdítő fogyaszt? Okosságokat tudsz te is mondani kedves utolsó.
Az meg hogy miért iszik light üdítőt aki fogyózik? o_O
Tudod több hónapon keresztül csakis vizen meg natur teán élni elég kib@szott sz@r. Pláne ha emellé csak szottyadt csirkemellet meg sovány túrót lehet zabálni egész nap egy kis zöldség gyümölcs kíséretében! Jó ez a kis öröm a fogyizóknak,mert ha ez sem lenne egy időután támadómenyét lenne mindenki,mint itt egy páran :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!