Ha 5napig nem eszek, de iszok (light cola v valami rostos innivaló) akkor kb mennyit fogyhatok vagyis mennyi megy le? Tudom h csak víz meg izom. Ha meg letelt az 5nap akkor meg szépen-fokozatossan majd elkezdek enni, persze előszőr csak kicsiket.
te hülye vagy!!
nem eszel 5napig,de colát iszol???light nem light egészségtelen!Arról nem is beszélve h olyan rosszul leszel,le fogsz gyengülni!
Tudod te is, hogy csak víz meg izom fog lemenni..:)
Akkor minek akarod csinálni? :D Nem fogsz semmivel jobban kinézni. Sőt csak rosszabbul mert narancsbőrös leszel és pütyhedt. Persze gondolom azt is tudod, hogy teljesen legyengülsz, semmihez nem lesz energiád és ha nem vigyázol simán elájulhatsz akárhol. Hidd el nem éri meg.. :) Teljesen le áll az anyagcseréd, és aztán siába eszel keveset, már egy almától is hízni fogsz. Aztán kezdődik az egész előről.. :/
Nono, lassan a testtel! Csak szép fokozatoSan kezdj bele a fogyókúrába.
1, Tanulj meg helyesen, vagy legalább egetverő helyesírási hibák nélkül írni.
2, Olvass az interneten minél több fogyókúrás oldalt, hiszen napokig, akár hetekig tart az az időszak, amég az ember felkészül a fogyókúrára. Hosszútávon sima alapismeretekkel nem lehet fogyni rendesen. Személy szerint a saját tájékozatlanságomnak tudom be azt, hogy volt idő, amikor görögdinnyével fogyókúráztam. Ezzel szemben a te 0 kalóriás kólád, valamint az agyoncukrozott és tartósítószerezett rostos üdítőd nem is tudom micsoda.
3, Ha megvan a módszer, akkor kezdj fogyókúrázni, hidd el, hogy neked ezt kell csinálnod és jó lesz.
VAGY
Ne gyere fel a gyakori kérdések oldalra megkérdezni, hogy mit gondolunk, mert a végén megértődsz. Talán ez az egyszerűbb módszer.
Üdv és sok sikert a fogyókúrádhoz! :D
Szia!
Ha már annyira koplalni akarsz akkor csinálj ikább egy lékúrát! Olvass utána a neten, hogy hogyan kell csinálni egészségesen! Ha jól csinálod, akkor megtisztul a szervezeted, szebb lesz a bőröd, és lemegy úgy 2-3 kg. Ennek a súlyvesztésnek jelentős része a beleid tartalma lesz, és a szövetek között pangó víz. Egy ilyen kúrától szebbnek, karcsúbbnak, és egészségesebbnek érezheted magad, de ésszel kell csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!