Miért nem fogyok?
Már lassan minden diétát, fogyókúrát, életmód váltást ki próbáltam már. Még sem fogyok.
Vérképem is jó, egyedül az a bajom hogy vérszegény vagyok, de szedem rá a gyógyszert. Nem nassolok, nem csalok, még sem akar mozdulni a mérleg. Megint csináltatok majd vérképet, mert ez nem állapot. Ettem már 1200 kcalt. Nem fogytam. Gondoltam raktározik a szervezetem ezért feljebb vittem 1500 kcalt. És semmi. Nem merek 1000 kcal alá menni, 1800 kcalig sem,attól már szerintem híznék. 1 éve szültem, 90 kg vagyok és 160cm. 20 éves. 4 hónapja kezdtem el csinálni, és semmi azotta sem. Centiben sem. Már teljesen el vagyok keseredve,már komolyan. Valaki segítsen mi lehet a probléma. Személyre szabott étrendel menyivel lehetne könnyebb? Csak hát egy kisebb vagyon mind.:(
Ha a kalóriaszámlálás nem hoz eredményt, számold a makrókat is, próbálj ki többféle szénhidrát-zsír arányt (fehérjéből pedig vidd be a szükséges mennyiséget). Ha még ez sem elég, törekedj arra, hogy minél kevesebb finomított, feldolgozott ételt egyél, több zöldséget, és szedj D-vitamint, magnéziumot.
Amúgy egyetértek az 1-essel, első körben érdemes orvosi vizsgálattal kezdeni, ha ennyi kalóriával nem tudsz fogyni.
Európa legelhízottabb népe vagyunk. Ha nem az étrend teszi akkor valami más,ami csak itt van.Mondják hogy jódhiányos a terület stb.
Vagy túl sok a kényelmes tévézés,netezés. Ez is statisztikai adat. Nőknek nehéz fogyni,a nejemen látom hogy alig eszik.Én persze vígan zabálok és semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!