Napi 1 óra biciklizés ér valamit?
Figyelt kérdés
25 kilót szeretnék fogyni. Diètázom mellette.2020. szept. 17. 14:06
1/25 anonim válasza:
kb. 300 kcal, ha megfelelő tempóban nyomod....
A semminél több, de egy alapos fogyáshoz kevés.
2/25 A kérdező kommentje:
Akkor mi lenne hatásosabb? 1 órám van a dologra per nap.
2020. szept. 17. 14:21
3/25 anonim válasza:
A futás is jó, de ha ekkora súlyfelesleged van, tuti nem tudsz egyhuzamban egy órát futni.
Esetleg kezdd erőteljes gyorsgyaloglással, nordic walking, ilyesmi....
4/25 A kérdező kommentje:
Áh a futás nem megy :(
2020. szept. 17. 14:24
5/25 A kérdező kommentje:
Sétálni minden nap sétálok 1.5 órát a babámmal.
2020. szept. 17. 14:24
6/25 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg, és meglátod. Nekem nagyon sokat segített a biciklizés a fogyásban, meglepő módon éhesebb leszek, ha nem biciklizem.
7/25 anonim válasza:
1 óra is ér valamit, ha megtolod. Mondjuk tekerj dombra, hegyre föl. Én augusztusban így fogytam hét kilót. Mondjuk nem napi egy órát tekertem, hanem heti húsz huszonöt órát kb. terepen.
8/25 anonim válasza:
Ha sétálni tudsz ennyit, akkor futni is tudnál 1 órát. Te simán csak lusta vagy sportolni, és megakartad úszni egy kis bicózgatással.
9/25 A kérdező kommentje:
Te meg egy bunkó :)
2020. szept. 17. 15:55
10/25 A kérdező kommentje:
6 hete szültem nyomorultkám, nem tudok futni még.
2020. szept. 17. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!