1 ora biciklizessel kb mennyit fogyhatok?
154 cm magas vagyok, 68 kg, 18 eves es lany :)
Dolgozni jarok es a nap vegere mar semmire nincs energiam..dietazom es heti 2-3x szoktam jarni futni , kb 20-30 percet. Biciklizessel is el lehetne erni lathato eredmenyt..Ha igen mennyi biciklizessel erhetem el es milyen tempoban.
Kerem csak azok irjanak akik ertenek is hozza. Koszonom elore is. :)
ha fizikai munkád van többet ér az edzés, súlyzózás
a fizikai munka teljesen jó futás helyett.
tök jó, hogy minden nap leírják, hogy kalória deficitbe kell lenni, az egésznapos munka után a futás nem sokat számít.
De ha munka közbe csinálsz pl guggolást, hogy felmenjen a pulzusod sokkal többet ér.
A súlyzózás előnye, hogy utána pár napig több energia kell a szervezetnek az izomépítéshez, és a súlyzózással csak egy izomot lehet lefárasztani, így eleve meg se kell izzadni.
De a lényeg a kevesebb szénhidrát, több fehérje.
A heti 1.5 kg ot megint leírják minden nap, hogy az csak víz lehet, nem zsír, de mindig lesz egy okos.
Ezeket érdemes olvasni:
sárgakapszula neten
Utolsó, aligha hinném, hogy amit eddig leadtam, az mind viz volt, de biztos jobban tudod. Nekem heti 1 kiló megy le igy tisztán és stabilan. Ay meg, hogy munka közben álljon neki guggolásokat csinálni....hát ne is haragudj, de röhejes. :D Gondolom még az életben nem dolgoztál olyan helyen, ahol a teljes munkaidődet leköti a MUNKA! :D
És mi az, hogy nem sokat számit, hogy elmegy-e futni? Olyan a világon nincs, hogy ha valaki pluszban mozog, az nem hazsnál.
ha valaki többet eszik, mint amennyit kéne, az nem fog fogyni. Sajnálom, de a biciklizés, futás kardió edzés ami nem zsírégetésre van. Az az aerob, aminek a lényege, hogy felnyomod a pulzusod a lehető legkevesebb mozgással és ott tartod több óráig.
A másik az erősítő edzés, amivel heti 1-2 órával elérheted, hogy a szervezetednek minden nap kb plusz egy étkezésre legyen szüksége az izomépítés miatt.
Attól, hogy emberek közt dolgozol sajnos nálad is ugyanúgy működik a biológia.
feladom
az ajánlott netes dolgok leírják, hogy kell fogyózni
ez a vegaság a legrosszabb
a gyümölcsben csak szénhidrát van, a zsíros hús is többet érne, de inkább csináld amit eddig, ezt akartad hallani nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!