Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet ennyi különbség egy 65...

Lehet ennyi különbség egy 65 és 55 kilós nő között?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már sikerült lefogynom 65kg-ra de valahogy mégsem tetszek önmagamnak. Nem tudom megmagyarázni, de egyszerűen a testem összhatása továbbra sem nyeri el a tetszésem. Eredetileg 55kg-ot terveztem, de most kicsit megijedtem, hogy a megítélésemen nem fog változtatni a maradék 10kg és én szeretnék magabiztos nő lenni. Szerintetek van akkora különbség egy 65 és egy 55 kilós nő között, hogy jelentősen javuljon az önképem? Anno azt hittem, hogy ennyi kilósan már kifejezetten csinosnak fogom érezni magamat.
2020. szept. 8. 17:53
1 2 3
 21/25 Sunshinedoll ***** válasza:

10 kiló bőven meglátszik, igen.

Én 68-ról fogytam le 60-ra tavaly olyan 3-4 hónap alatt, azóta meg kb. 60-62 között mozgok és a 60-62 között is látszik a különbség nálam.

Az arcomon látszik, a hasamon, a vállamon/hátamon, fenekemen.

Én mondjuk nem diétával, hanem mozgással (főleg súlyzós edzéssel) és egészséges étrenddel fogytam le és tartom azóta is a súlyom.

1 ruhaméretet csökkent a méretem.

2020. szept. 10. 10:54
 22/25 anonim válasza:

Büszke lehetsz a súlyodra.

Hidd el az sem jó ha valaki vékony. Utálok vékony lenni de nem tudok változtatni rajta. Bárcsak 65 kg lennék de kb 50 vagyok és 169 cm.

Mindegy mit eszek..

2020. szept. 10. 13:32
 23/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megígértem, hogy beszámolok a változásokról. Most lettem 62-63kg és most érzem először, hogy "hirtelen" megváltozott a testem, és most kezdett a környezetem is egy csomó visszajelzést adni. Többen mondták már, hogy szerintük már nem kéne tovább fogyjak, de én szeretném továbbvinni a folyamatot. Tény, hogy én is most kezdtem el először úgy látni magam, hogy vékony vagyok.
2020. okt. 4. 17:11
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért de úgy érzem, hogy valahol 65 és 63kg között lett egy drasztikus ugrás a testképemben, de külsőleg tuti fokozatosabb volt a folyamat.
2020. okt. 4. 17:13
 25/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ismét eltelt egy hónap és 60kg vagyok. Mint korábban írtam, egyszer sikerült lefogynom már erre a súlyra, de akkor is azt láttam, hogy tovább kéne fogyni. Most, 3 évvel később is ugyanez a konklúzióm. Nem tudom mennyiben fog változtatni a maradék 5kg, de egyelőre még akkora a hasam és a combom, hogy nehéz elhinni, hogy az az 5kg elhozza a megváltást, de nagyon kíváncsi vagyok. Jelenleg -14kg körül tartok és kezd belassulni a fogyásom, de azért reménykedek, hogy január elejére elérem a célomat.
2020. nov. 3. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!